Fredag

Heej,Nu hör jag bara skype snack i örenen. Sitter bara och lyssnar, haha vad roliga dom ärx)
Men snart ska jag träffa Cornelia Emma Lisa Linnea Och Sebbe!'
Så att jag måste gå snart. Men på Söndag är det julshopping men Sofia<3 Ska köpa lite julsklappar till kompisar och sånt!
Men nu ska jag äta middag, guud vad det luktar gott från köket.(mamma lagar mat) :)

haha det är jag sofia och jag<3

....

Hej,Idag i skolan har jag ståt i Cafet! Det har vart mkt kunder(som är så himla roligt, vissa!) hahaha!!
Sen på musiken Spelade vi in i studion. Det var jag Kajsa Linnea Julia T sami och Christian. Haha det var roligt. Men det blev väldigt bra till slut:)
Imorgon är det många läxor, jag kanske ska göra dom nu. För ikväll ska jag kolla på min brorsa när han spelar hockey. Han är väldigt duktig, om jag får säga såx)
men aja nu ska jag göra läxor vi hörs senare:) <333

Cornelia och jag förra helgen<3

Länge sedan,

Heeej, nu är jag tillbaka från ett långt paus från bloggningen. Det är faktiskt så att min dator har varait si och sådär med internet och allt. Men nu funkar allt som det ska vara , tror jagx) Är inte så teknisk,
Så kan ni fatta jag har varit utan dator i ett halv år? (ungefär)

Ja nu snöar det ut, vilket oväder det har vart idag. Men det är så mysigt när det snöar, jag börjar tänka på julafton då, framför julgranen med alla paket,ljus och chockladasken såklart:) Jul är mysigt!
På Lördag ska jag till stan med Sofia och köpa julklappar, till familjen och kompisar! Det ska bli mysigt med lite julshopping, sen på söndagen ska jag och mamma åka till Gamla stan på julmarkanad. Sen om vi hinner ska vi baka pepparkakor. Har jag bestämmt! Igår (Söndag) Var jag , mamma och pappa på Rosendals trädgård, och tog en fika. Det var verkligen mysigt. Det snöade ute då . Och så var det glas väggar så man såg allt snö. Medans vi var där inne och drack en varm chocklad!
I helgen var jag och shoppade. Jag försökte att hitta en vinter jacka och ett par vinter skor! Jag vIll ha en Canada Goes jacka. Men jag hittade inte den jag ville ha, Och då hittade jag en annan jacka på Inter sport, men det fanns bara en av den stoleken jag skulle ha och den var sönder, så att jag kanske sticker till stan i dag och kollar om den finns i  en annan affär. Hoppas det!
Jag älskar päls(fuskpäls) jag vill ha en päls jacka, päls mössa eller en päls hallsduk. Dom är så snygga!:)  Jag gillar också nitar, Igår så köpte jag en svart väska med nitar, på Ålhens(eller hur det stavas) Den är så himla cool. Om man vill kan man hänga över den på axeln. Det tycker jag är skönt! Den är lagom stor , så man får plats med mina skolböcker:)
Men ha det så bra  puss&Kramisar Amanda<3

RSS 2.0