ja, jag vet.

Förlåt det blev ingen bloggning igår. Som alla säger bloggen är inte hela mitt liv;) .Min besök statestik har gått ner väldigt mycket. Är det för att jag inte angaskerar (stavning:S) mig inte så mycket längre. Förrut kanske den låg på ca 120 personer om dagen. Men nu är det oftast ca 45 personer per dag. Visst har den sjunkigt mycket? Men snart ska den upp igen. Har bara inte haft tid på den senaste tiden. Mycket läxor osv. Har bara inte haft så mycket insperation heller, men jag har många och intressanta inlägg i mina tankar. Och snart skriver jag dom;) men snart ska jag träffa Sofia och Linnea vi ska det brasan. Lite tråkigt med brasa? men det är ju en tradition, så man måste ju dit. Sen efter det vad ska jag göra då? hmm.. Men nu måste jag in i duschen !Adioooooooooos!


Från dinskso, 349;-?

Those high heels has led me to fall down on the ground.




Which is nicest?


Cocco.se


Cocoo.se är just nu min favorite smyckes hemsida. Bara kolla in dom är snygga armbanden. Jag tror att jag ska beställa det knallrosa guldiga armbandet i mitten. Den var snygg, + att den var stel. Gillar stela armband! ps, om du vill till sidan tryck på bilden.

Hiss eller diss?

Evening


Bilden hittade jag någonstans här. Jag har en sån där jacka (från hm 499;-), Snyggt som hon har gjort och satt dit nitar. Ungefär sådär skulle jag vilja göra med min jacka, me like. Men nu ska jag gå adios amigos.

What have you done today?




Tjäna bloggen, just nu gör jag...? jo jag sitter här med er?:o men jaja. Kom precis hem från skolan. Eller det kanske var för någon halv timme sen? På bilderna ser ni dagens: randig tröja (NY!) -Weekday, Kjedjor -Glitter spanien och gina tricot, Pece armband -she store (pk-huset) väska (NY!) -gina tricot, jeans kjol -gina tricot och en par kilklackar -spanien.

Mitt halsband (kjedjorna) var gamla halsband som jag inte ville ha längre. Som tex en kjedja var det några blommor på. Tog bort dom så det bliev bara en kjedja. Så gjorde jag på alla. Så det är typ ett nytt halsband också (;

Nu ska jag sätta igång med några läxor, sen ska jag köpa biljetter till min dansuppvisning om två veckor. Hoppas det finns biljetter kvar till la familia. Dom blir utsålda ganska snabbt. Så håll tummarna för mig! Adios amigos.
Ps, om ni vill rösta på mig som veckans blogg. Gör det här
Adios amigos.

God I want to go to Kungträdgården, so beautiful


Mormor


Idag ska vi fira min mormor som fyller 75 år på tisdag, det blir resturang besök med släkten. Visar lite vad jag ska ha på mig nu. Men hela outfiten får ni se senare, nu ska det bli frukost Adios.

what happens today?


Gårdagens



Här ser ni lite av gårdagens klädsel: shorta, kjedjor, jeans kjol, och kilklackar...

Fredag, kl 16.04



Min vän emelie, fyller år idag. hehe grattis! Gud jag kommer ihåg när vi var jämt förrut, typ varenda söndag. haha och dina vidiosar på din mobil. gud var jag skämms hahah. Typ när jag skulle sälja parfym? Men nu ska jag inte sitta här och babbla, jag ska ut i det fina vädret. Men än en gång. Grattis emelie<3

Fredag,




Mamma har köpt hem lite daim glass, nu ska jag sätta mig på terassen sen ska jag iväg på träning, adios

Dom får bjuda på dagens,


Kavajen<3 lite sådär balmain aktigt(; och skorna med fransarna, så snyggt jag säger bara me like. Nu ska jag kila, adios.

Snart,


13:08


Så fin.

Hej, just nu har vi hålltime i ca tre timmar, skönt? Eller de känns ganska konstigt att gå till skolan sen klockan två. Har lite långttråkigt just nu, hmm.. kanske göra lite läxor tills imorgon? Ja det får nog bli så. Men nu ska jag inte sitta här och babbla vi hörs kram.

Dagens


Här ser ni lite av dagens outf. Lite dålig bildkvalitet. Men det får vi leva med. Skinpaj från hm, sjal Spanien, tee ?, kjol hm, kofta hm, skor shestore (i pk huset) och lite armband. Hare bäst nu ska jag till Vällingby.

1 År med min sötnos ;)

Heej alla blogg läsare. Vet ni? Min blogg fyller precis ett år idag! ett långt år har den levt, hahah! Ingen teater idag, det känns lite skönt. Så jag får en ledig dag, så jag kan bara ta det lugnt m.m. Men jag kanske ska åka till vällingby och köpa en sak till min dansuppvisning. Temat är skräp, alltså vi är typ lite uteliggare (jag vet det låter konstigt men det är shita coolt;) har någon något förslag vad man kan ha på sig då? Är jätte tacksam om någon skriver något tips elr så! (:


.

17:26



Några bilder från påsken :)

Liten skit lista, sry hade inget att göra^^

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
japp;) men jag kan möta dig vid spärren kvart i 11?<3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Heej, är du i Åre nu? / fanny :-)) <3

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Vad händer ikväll?<3 puss

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Jaha det förstår jag:-p Jag är på väg till träningen det är ganska roligt :-* Tack så mycket:)<3 ses i morgon, puss puss puss puss^^ Älskar dig<3(:

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Åhh, stackars dig:( Saknar dig så himla mycket det är som ett tomt hål är utan dig:( kraam sofia:)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
haha vad roligt, Älskar dig <3<33

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Hej Amanda! Skulle vi vara imorgon? Har för mig att vi sa de.. puss puss älskar dig

8. Vad vill du höra mest av allt?
Morsning! Har du vaknat än? Beas kompis e här har tråkigt.. puss Cecilia<33

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Längtan till skolan och er tjejer och tynger mitt hjärta! <3

10. Din romantiska replik?
Jag är solin, är du Amanda?<3

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Du kan komma 17.15 då blir det överraskning (du är överraskningen) älskling<3<3

12. Vad vill du allra minst höra?
God jul alla älsklingar ! <333 nicole

13.Du älskar när folk säger
Det är paula, dodi och nicole ! :) <333

Dagens


Här ser ni lite av dagens outfit, heh iallafall har jag på mig. Blommig blus, nitskärp, jeans kjol, och massa armband....
Adios!

Lalalalala....


Nu ska jag läsa tidningen ''Fredag'', Adios alla söta läsare.

Måndag,

Ja äntligeeeen, funkar internet^^. Hittils har jag blivit klart med massor av läxor och tittat ''the city'' på mtv. Senare klockan halv 4, ska jag till stan och kika lite. Ska byta lite fel storlekar och sånt. Intressant? heheh(; Och vet ni på Onsdag, fyller min blogg 1 år ;) . Och det ska firas haha.


Snygg väska här hittar ni den.
Så snygg, finns i många färger tex, rosa, röd, svart. Hare bäst nu alla, så får vi se när min nästa bloggning blir. Adios.

11:31

Hej snabb bloggning nu, ska till älskade Sofia. Blev lite shopping igår. Visar allt senare, lovar! Sen ska jag iväg på dansen, men hare bäst nu alla söta läsare, god dag.

Klänning från Lindex, måste prova!

Tävling igen -.-' (;

HÄR kan du vinna en ursnygg väska. Mycket tvälingar just nu och lite bloggning? ja jag vet. Ska skärpa mig(; nu blir det film på trean, hare bääst kram Amanda

Väska från gina, som är lite cool sådär. Snygg nu till alla vårens festligheter.

HISS ELLER DISS?

Tävling gladiator


Vinn dom här. Jag är iallafall med i tävlingen, håll tummen för mig? Gud jag vinner aldrig tävlingar, men vad har man att förlora? Adios alla söta läsare nu blir det dans på dansskolan!

Plugg.

Förlåt, om det inte blir så mycket bloggning ikväll. Det är Svenska prov imorgon. Så nu blir det non-stop plugg hela kvällen..elr?..
Vart med Linnea idag, så roligt! (; Hejdå blogg och Heej läxor!

Matthew for hm.









H&M har flera år haft sammarbeten under vårarna med kända designers. Karl Lagerfeld, Victor & Rolf, Comme des Garcon med flera. I år är det Matthew Williamson som är deras samarbetsdesigner och här är ett smakprov på kollektionen. Smyckerna är så snygga tycker jag!Kläderna kommer ut i butikerna den 23 April, om jag inte minns helt fel. Blev väldigt mycket bilder, tror att jag tar bort några senare, ENJOY.

Elle

Jag köpte en ELLE igår. Det är något med mig och tidningar alltså, egentligen kan man ju läsa allt på internet men jag kan ändå inte hindra mig själv från att köpa tidningar då och då. Det blir en helt annan känsla liksom.





Den andra bilden hittade jag här, som också läste elle! ;)
Intervju med Lykke li.

Tisdag

Hej alla underbara läsare, just nu kollar jag på de 3 avsnittet av The hills s 5. HÄR kan ni se det. Idag var det ju första dagen i skolan. Roligt att se alla igen. Fast man har ju sett vissa kompisar under lovet<3 Lite bilder från den underbara dagen med Fanny älsk.






Och så bjuder jag på en dagens.
Jacka- Mq , Linne- Hm , Sjal- köpt i Spanien , Kjol- mq , och skor?^^ och väska- second hand.
Hare bra så länge nu luktar det pankakor i köket. Träning ikväll sen desperata hemmafruar!

Man måste inte ha en rubrik?

Hej alla läsare, tyvär blir det inte så mycket bloggning ikväll. Datorn är så seg just nu? Varför är den det? Hinner inte heller svara eller godkänna alla kommentarer nu. Tack alla som har skrivit kommentarer blir så häääääääääääääääär glad, och ännu längre! Idag var jag med Fanny istan. Bilder från påsken och idag kommer senare. Som sagt datorn är seg just nu så jag måste stänga av den osv. På stan såg jag massor av fina kläder/skor/väskor/smycken. Så i veckan/helgen ska det inhandlas (-;
Väska som jag vill ha som är på bilden  kmr från Gina. Inte för att jag tror någon har missat den menmen. Bilden kommer från en blogg på devote , kommer inte riktigt ihåg vad den hete. Men om jag kommer ihåg vad den hete länkar jag såklart.
Nu blir det pluggplugg hare bra kram Amanda.


.

Film

Idag var jag på bio med Linnea, vi såg Slumdog Millionaire. Den var så otrolig bra.
Jamal och Samil är två små pojkar, dom blir föräldrarlösa när muslimer dödar deras mamma.Då blir pojkarna tvugna att bo på gatorna och ta hand om varandra. När dom rymmer från muslimerna så träffar dom en flicka som heter Latika som får följa med dom. Sen händer det massor, kan ju inte säga allt om du ska se den (; . Men mellan där så händer det verkligen hemska saker. Men iallfall så tappar dom bort Latika, elr vad man säger. Men sedan blir dom äldre och du vill Jamal hitta upp Latika för att dom två var kära. Men sedan tappar bröderna bort varandra också. Så sen är Jamal med i ''vem vill bli miljonär'' Men hur kan en pojke från slummen veta alla svar? Alla tror att han fuskar? Varför sviker brodern han? Och kommer han få träffa Latika igen och sin broder?
Ni kanske inte förstår så mycket när jag förklarade ,men det är mycket mer i filmen än vad jag skrev här, super duper bra film! Och glöm inte att rösta på mig här hos celebri, jag kan bli veckans blogg !(:
Adios

Invigning,


Invigde mina nya skor idag, och vet ni dom gick sönder x'3 , usch på dig skopunkten! Imorgon får jag väl bya dom. Om jag får(?) Vet ni om man får byta dom, dom har ju gått sönder första dagen man använde dom. Då måste man ju få?! Synd att dom gick sönder, dom var så sköööööööna. Har tagit massor av bilder idag med tok familjen. Dom kommer senare! Men nu är det robinson. Adios, och glöm inte att rösta här hos celebri. Jag kan bli veckans blogg! (:

15:18



Här ser ni lite av dagens outfit, lite vårig så där. Men hela kommer senare. Nu måste jag ut i vårsolen!
Men glöm inte att rösta på mig hos celebri. Det skulle vara jätte roligt att vinna (;
Adios mina söta läsare!

New..

 ...shoes in my closet.


Tävling on g

Nej, inte ännu en tävling jag måste länka och klistra in bild. Sry men ibland tycker jag att det ser fult ut. jag vill ha det rent och snyggt. Men jag gör det endå, vill så gärna vinna.



Så gå in här om du vill vinna två väskor och en par glajjor, eller bara önska mig lycka till?;)
Men nu måste jag sova ska bli pigg tills imorgon när påskharen kommer(?) ja jag vet lite töntig men ilove candy!;)

Later.

Vår känslor

Åh nu känns det verkligen som om våren verkligen kommit! Alldeles varmt, man kan vara ute med bara kjol och linne. I love the spring<3 Men nu blir det ''Djävulen bär prada'' på tv1000.


Internet shopping,



Inte så bra bild kvalitet men hoppas ni kan se vad det är iallafall, Tror att jag ska klicka hem klockan och det första armbandet. Är det någon som har köpt från cocoo? Är det bra kvalitet? Tacksam för svar. IOch glöm inte att rösta på mig i veckans blogg;) här
Mina Cocoo favoriter ;


Klocka ; 295;- kr
Armband ; 195;- kr
Armband ; 85;- kr
Armband ; 165;- kr
Armband; 165 ;- kr Passion for your fashion, helt klart (;
Ring; 165;. kr
Örhängen; 195;- kr

Tee


Tee från F21, najsiga (;
Juste glömde att skriva, jga är med i en tävling där man skulle länka så här, NU HAR JAG LÄNKAT ! :D

19:17

Hittat en underbar klänning här. Så söt, kanske lite urtjatat det där med spets, men denna klänning var så söt. Men glad påsk förtusan, börjar kännas lite pinsamt när ni önskar mig massa gott och glad påsk m.m och jag bara svamlar vidare (?) Men jag hoppas verkligen att ni får en underbar helg. Med massa godis och påsk buffe m.m. Själv ska jag fira påsk med stora feta la familia.

Later


Långfredagen,

Super fint väder idag, så vi passade på att fika med efterlängtade jordgubbar idag på altanen, hur mysigt som helst! Men nu ska jag njuta av det fina vädret och sola lite och kanske börja på någon ny bok? Men hur är vädret hos er då?
Och förresten är jag med i en tävling , är med i finalen här. Så kom ihåg om ni vill att jag ska vara veckans blogg,så rösta rösta ! ;)
Kram Amanda.


Oh Boy


Så vacker hon är, just nu lyssnar jag på denna låt, inspererande.


Torsdag kväll,


Som nummer ett på önskelistan står Lauren Conrads garderob. Men det är inte så lätt att fixa, va? Man måste erkänna att hon är toppen på kläder! På bilden ,älskar allt, shortan, väskan, slitna jeans och skyhöga skor. Vem vill inte ha hennes garderob igentligen!? Adios nu blir det made på mtv ;) Ohc förresten så funderar jag på att flytta min blogg till devote. Men jag vet inte än hur jag ska göra. Men besök den gärna här. Skriv gärna en kommentar där också! Tack
Kraaam Amanda.

Påsken 08,



Daim

Nu ska det tillvärkas daimtårta, receptet kommer senare!


Nytt

Mina nya skor, som jag köpte för två veckor sen(?) Ja, jag vet att det var längesen. Men jag ville endå visa dom;)


Sista bilden lånad här.

Och en ganska ny klänning från veromomda. På bilder håller jag upp klänningen. Den är väldigt lång. Men det går fort att sy upp den. Hejdå alla söta bloggläsare.

Kollage

Heheh, ett litet kollage till. Men jag killar att göra kollage. Alla blir inte lika bra. Denna liker nog på botten. Men aja. Smyckerna från cocoo.se Klänning från lindex.se Skor från bianco.se Gladiator skor från Nelly.com och skärpet är från mq och blomma gjort själv och bilden från google.Jag såg att några hade röstat på mig på veckans blogg, taack så jätte mycket. Netyder verkligen jätte mycket för mig. vill du rösta på någon tryck här .Ha en jätte bra kväll, vi ses imorgon blogg.Adios.




Rösta rösta..

Hallå alla bloggläsare, jag är en av finalisterna av titeln veckans blogg. Rösta på mig?;) Här http://celebri.blogg.se
Och här kommer ett litet kollage, !Adios amigos!

Onsdaag,

Här ser ni lite av dagens; Jacka mq, klänning jc, nit skärp mq, och massor av armband (elr inte massor men?;) )
Idag som sagt var jag först med mormor och mamma och handlade mat på coop. Sen var jag med Linnea. Vi ska gå på bio på Söndag också. Vi ska se 'slumdog milioner'' (stavning?) Någon som har sett den? Säg iså fall hur du tyckte den var?Jag är också med i en tävling på ellas tävling.Man kan vinna ett par träskor, så nu har jag länkat :)  Men nu har jag brottom xox Amanda

Jeans

Hittade en jeans jacka längst inne i mammas garderob, Jätte fin. Den ska nog bli min efter lite makeover ;) Lite klipp och sy nu alltså, Adios!

Hiss elr diss?

Fanny och Amanda,

<3<3

Onsdag

Nu ska jag till coop med mamma och mormor, vi ska handla lite påskmat! Sen senare idag kanske jag ska vara med Linnea<3 Vad ska ni göra idag? Men hare bra så länge ! Au revoir.

Tävling


Vill du vinna detta ursöta armband Klicka här
Jag är med i tävlingen, önska mig lycka till? hehe , för jag vinner aldrig tävlingar. Har vart med i ganska många men aldrig aldrig vunnit. Har ni vunnit någon tävling någon gång? iasåfall vad? ;) Och förresten är jag med i en tävling på http://lindadoos.blogg.se Där vinner man lite olika saker. Ta en titt vetja.  !Adios amigos!

Kväll


  Goodnight everybody!

Tisdag,

Heej, visst var det länge sen jag blogga? Men jag har vart hos Fanny det senaste dygnet. Igår som sagt såg vi bion ''En shopaholic bekännelser'' Den var bra. Men jag har ju läst alla böckerna , så jag visste vad som skulle hända. Böckerna/boken var betydligt bättre. För att dom är längre och om handlade om mer saker än vad det var med i filmen. Men filmen var bra endå. Det var roligt att se alla kläder;). Efter filmen kikade vi runt på stan bla hm, NK, Ålhens och massor av fler. På NK såg jag en underbar väska, från märket dkny. Den var lila och stor. Men den kostade ca6000 kr. Så jag tror inte att jag kommer att köpa den, hehe;)). Men efter allt stan åkte vi hem till henne och sovde över. Vi var inne på datorn och gjorde lite kollage. Najsigt, och idag var det jätte fint väder. Jag hade min vår jacka inne i stan. Men det var jätte varmt.Men här kommer det lite bilder;

Här är Fanny och mitt kollage, men tyvär hann jag inte klart min. Men jag får göra klart den senare.





Sen efter jag hade vart med Fanny så kom jag hem så hade vi besök av min Mormor och kusin Josefine och hennes hund, Bubba. Vi åt mat sen plockade hon mammas ögonbryn. hehe ;P Inte världens snyggaste bilder men jag orkade inte att fixa dom.




Påsk.


Japp, mamma har börjat lite smått att påsk pynta. Mysigt;) Lite senare idag ska jag till stan med Fanny, vi ska se på ''En shopaholic bekännelser'' (stavning) och gå iaffärer. Någon som vet om filmen är bra? Sen ska jag sova över hos henne, gud var roligt det ska bli ! :]] Vad ska ni göra idag? !Adios!

Igår.

Igår blev det lite smycken gjorda. Och så städade jag mitt rum. En riktig slapp dag blev det igår.


Städade alla mina gamla smycken, kolla var jag fann.Mina kompis hjärtan som jag fick när jag gick i mellanstadiet. Heh Paula och Anna, mina bardomsvänner! <3

Här kommer det två av armbanden jag gjorde igår. Men nu ska jag boka bio, ska se med Fanny<3 Hejdå blogg!

Söndag.

Hemma idag, Dorothy ringde och ville hitta på något. Men jag lovade mamma att öva till Svenska provet! Men på tisdag blir det;)) Inte lika vårig dag som igår, suck! Men det var bra så länge det varade.
Veckan;
Söndag: Slapp,slapp och öva till svenska provet. Eller kanske jag ska pussla med mina smycken/pärlor.
Måndag; Kanske ska vara med Fanny<3
Tisdag; Vara med Dorothy<3
Onsdag;
Hmm..vet inte. Lovade att baka en kaka till mamma ;))
Torsdag;
Kanske ska åka till Uppsala, annars ska vi hitta på något?
Fredag;
Stan..(?)
Lördag;
PÅSKAFTON.Gottigott. Middag hos kussarna.
Söndag;..
?..
























Klänning från gina, ursöt tycker jag. Snyggt med nitskärpet också! Bild hittad från http://claudiastyle.devote.se Ska nog titta efter klänningen nästa gång jag besöker stan! !Adios!

Dagens insperation.



Kmr inte ihåg vart jag tog bilden ifrån, men men^^

don't u wanna see these clothes on me.







Bikboks, nya sommar collection, Snyggt!


Fashion?


Enkelt att göra själv. Om man bara tar en jeans jacka. Och köper några nitar från punkshopen(?) Så har man en ¨Sofis mode jacka¨ heheh! Najsigt!

Ljusa slitna denim.


Är jeansen från gina? Någon som vet? För att såna skulle jag vilja inverstera i min garderob! (kmr inte ihåg vart jag tog jensen ifrån) ;)) Väskan ska jag iallfall kolla på stan imorgon! Men nu blir det film Adios!

17:51

Förra helgen provade jag ett par guldiga gladiator skor på Zara. Dom var hur sköna som helst. Men str 38 var fööör väldigt förstort, och str 37 var lite för små. Synd va? För jag gillade verkligen dom. Men jag fick lite bilder på dom iallafall. Inte världens snyggaste bilder men dom funkar;)) , Men nu ska jag städa mitt rum sen ut i vårvädret? så adios.


Tävling,



Hos bloggaren www.minicookie.blogg.se. Kan du vinna en väska från shopping sidan nuknuk.se. Man väljer en väska från deras sida. Jag valde en liten mocka väska som man hänger över axeln. Den hade en rosett och fransar på. Super sött och så var den inte jätte dyr;) Var du också med?

Fredags kvääääll.

Hemma hos Fanny igår, var så härrligt;P. Roligaste kvällen!  Vi fick god mat och massor av godis och dricka. Vilken toppen kväll tjejer.Och fanny bor så fint. Hennes hem var jättejättejätte snyggt;)) Vi åt kollade på film och var ute.Ock så glömde jag mobil laddaren och kameran laddaren hemma hos fanny, men vi kanske ska göra något på Måndag, och då får jag dom då<3 Men nu låter jag bilderna tala!<3





Kanske blev lite många bilder nu, men det är också för att Fanny och Sofia ska ta dom, och jag ska ta dears från deras bloggar;)) Så jag kanske byter lite bilder från detta inlägg, får se! Men ikväll blir det grillning, men pappa är i NewYork. Så bara brorsorna och mamma hemme. Jag tvinga att pappa skulle köpa något till mig. Men han sa ''om jag får tid'' hehe, typsikt han. Ha en fortsatt trevlig kväll/eftermiddag !Adios Amigos!

Vår Lördag!

Heej, Lördag här. Har precis vart ute. Och suttit på trappan med lite fika och solen i ansiktet. Vilket fantstiskt väder. Visar lite bilder från dagen nu. Men bilderna från tjejmiddagen igår visar jag senare hinner inte nu;)


Solglasögonen från förra året hängde med mig ut. Ska köpa en par nya under vekcan, !Adios!

Fredaag,

Ikväll blir det Lidningö. Nås på mobilen. ( den som har numret ;) ) Vad ska ni göra ikväll? Och föresten tycker jag att det gick prima prima på spanska provet. Är apa nöjd med det! (hihi ursäkta mitt ordföråd) !Adios Amigos!


Skor,


Brukar inte ens kolla reklamblad som kommer hem i brevlådan men dessa skorna såg jag. Deichmann är ett tyskt kedja (?) som säljer skor lite överallt i Sverige.Finns en D-affär utanför Nk precis om man går i den där tunneln.Men kolla hemsidan för mer info. Men ihelgen ska jag nog ta en snabbtit. Gladiator skorna längst upp med pärlor(?) något på. Dom var snygga. Men nu blir det spanska, prov imorgon som sagt. Inte övat ett dugg? Eller jo det har jag;) Adiooossss amigos!

April, april...

Någon som har skömtat idag? Elr blivit skämtad med?;) Emma lurade mig idag och jag lurade mamma ;d , menmen blev en snabb bloggning nu. Ska gå och öva till spanska provet. Och juste idag var det ju också matte prov. Jag har ingen aning om hur det går. men hoppas det blir alla rätt;]] !Adios amigos!


RSS 2.0