Sticki






Två snygga kollage från Elin. (Kolla blogen, skit bra. En av mina favvo bloggar)
Så snyggt. Gillar verkligen väskan på första bilden och skorna på andra bilden. Eller jag gillar allt;) Och den vita stickade tröjan är ju inte så dum heller. Gud jag måste höstshoppa! Som tex skor, jag har hittat flera par jag vill ha och kan inte bestämma vilka/vilken jag vill ha. Kan ju inte köpa alla, eller?^^) hah vilken stort problem!? heh, iallafall för mig(;) Nu måste jag rusa, kramar


Lördag.




Nu, har jag packat lite till Utö. Och imorgon blir det lite shopping( :] )! Bilderna är från i fredags när jag tog lite (knäppa) kort på vad vad jag hadee på mig. haha. Sammets kjol Lindex, Sjal Spanien, Armband h&m, Tröja h&m
Pussar!

Lördag.

Hej alla. Det var ju ett tag sen. Har inte haft tid att blogga bara. Och ingen insperation. Men det kommer!! Och på Tisdag ska vi i 8:an till Utö, jippi! Sovgrupperna är jag, Cornelia, Josefine och essie<3<3 Så det ska bli roligt. Men nu ska jag inte babbla ska packa!:D Hoppas bara att jag hittar packningslistan;$$


Mina kära nitarmband, mihih. Snyggt att blanda med andra armband! puss

Tisdag.

Hej alla. Har precis gjort klar engelska läxan och ska titta på teve nu. Kommer inte ihåg vad det heter(xD) men det går kl 20:00 på 3. Det heter någotting med nancy CIA, eller något^^ men jaja det är inte så viktigt. Skulle bara säga det, kram!


Gud så fin! Älskar klockan, smyckerna, sjalen, väskan, skorna, kavajen, elller ja allting!:)
Bild: Stockholmstreetstyle.feber.se

Ny klänning från monki, 20;- kr.



Fynd, fynd

Godmorgon, 7:30.


Söndag.

Kom precis hem från Vällingby. Lämnade tillbaka min skinnväst. Varför? hmm det vet jag inte heller,haha. Men det var sista dagen idag(att lämna tillbaka den), så jag bara gjorde det. Kanske för att jag inte kände mig säker på den typ. Men jag kan alltid köpa den senare. Idag ska jag bara ta det lugnt, så att jag blir frisk till imorgon. Och Fia kommerr hem från Thailand imorgon, men detg är inte säkert att hon kommer till skolan, men kanske;)) pussar!


Gusch, jag tycker jag ser läskig ut på denna bild:$ hah





Lördag.

Hej alla. Usch känner mig forfarande sjuk. hmm.. inte bra!!!


Dagens kläder: Klänning:]] Nu tv och lite chips hah! pussar!

21 aug.

Skulle bara säga hej innan jag åker. Vart på drottningholm idag med skolan. hehh lite långtråkigt var det. hoppas ni får en bra fredag, pussar!

Bild från igår.

Fredag.



Hahah aa, någon som vill göra något?:)

Torsdag.

Heej alla kom precis hem. Hehe vet ni, vi har ett nytt köksteam i skolan( eller vad man säger). Så vi har fått värsta goda salladsbuffen. Och lunchen var god+frallor till. Men man får väl hoppas att dom inte bara hade det idag. Utom alla dagar. För förrut hade vi bara pizzasallad, morötter och böner till sallad. Och det var inte gott + att jag inte tål morötter. Och idag hade vi sallad, tomater, gurka.....m,m.... Och imorgon skulle man ha matsäck med sig till skolan. Men då fixar matsalen matlådor till dom eleverna. wtf? hehe har aldrig hört om det;P oj hahah har bara pratat om matenXD, men nu måste jag gå hejdååå!


Kväll.



God natt nu( lite i för tid;) (pyjamas på bilden^^) Efter skolan idag kilade jag ner på stan. Hittade två kjolar, en sammets och en paljettkjol. Vet inte om jag ska behålla PKjolen men vi få se. Jag kanske visar senare. Och en tröja. Hittade ett par skor också. Lite sådär höstliga men hade inte tillräkligt med pengar så, få se nästa gång jag besöker stan om jag köper dom.

Ha det så bra babes!

Hello you.

Då var första skoldagen avklarad alltså. Idag fick vi mest reda på en massa info och sånt. Schemat var inte så bra men det ordnar nog sig. oj nu ringer telefonen, ses!


Ny väst och klänning.


Dagens.



Look a lilke.


Åh den här väskan är så snygg. Från zara. Den är typ lite lik AlexanderWang väskan. Den ser lite plastig ut på bilden kanske. Men inte irl, heh! kostar 399;- kr och det är ju inte så dyrt.

Bild: kommer inte ihåg. Men om du vet att det är din bild. Säg bara det så får du en läkning.

How to wear.


Hhehe ett tråkigt litet inlägg.

Dorothy kommer snart. imorgon börjar skolan!!!!! Men jaja det blir roligt att träffa alla igen!:) nu måste jag kila.


Några outfits kläder som jag hittade i minnet i kameran, från någon dag förra veckan.

Söndag.

Hej alla. Har precis ätit middag, idag tog jag det bara lugnt. Men på eftermiddagen följde jag med min mamma till skogen och plocka blåbär(hah första gången typ?). Så efter det bakade jag blåbärmuffin, mmm vad det var gott. Och grattis Cornelia på födelsedagen!<3<3<3<3



Tisdag

Hej alla. Trodde att det skulle vara fint väder idag. Så jag kunde gå och bada. men iken sig nickan (haha eller hur man säger?;). Så jag ska snart in till stan. Checka in alla höstkläder.




Ganska ny bikini. 29,50 kr på H&M, inte dåligt va? men den ser lite knäpp ut på bild, men jaja.

Söndagen.

Bilder från igår.





lite knäppa bilder, men jaja :]


Väskusten.

Godmorgon ska vara med Linnea idag. Så jag måste skynda mig nu. Men tänkte bara ladda upp några bilder från västkusten i sommras!





















Bilder: Viktoria
kram:]]

Söndag.

Hej alla. kom precis hem från en dag på klippan. Hur skönt som helst! Men jag tänkte bara ladda upp några bilder, ska ut och äta snart, puss!


Åhh bara 20 sidor kvar, spännade:]

Heh skulle bara visa att mitt hår är lite lockigt. Men det var lite svårt.





RSS 2.0