Juldagen.


På Juldagen blev man bjuden till kusinerna på jul fika, mysigt!

Dagen innan Nyårsafton.

Just nu sitter jag och tittar på filmen ¨Män som hatar kvinnor¨medan jag tittar runt på datorn. Usch vilken hemsk film ¨män som hatar kvinnor¨ är. Har sett den innan, men den är så bra!(Fast hemsk, missförstå mig ej;). Hade en jättemysig, svennebanan julafton med hela släkten, julmat, risalamalta, tomte (massor), kalle anka och lekar(mest med lilla Izabella). Har inte kunnat uppdraterat förrän nu, haft så mycket att göra!




Julen 2009

God jul och gott nytt år!


Bilder och sådant kommer senare nu är det familjen:) Kramar!

ups.


Idol.



Bilder från någon helg sen, när eddie, rabhi och Calle var på stora torget i Uppsala. Hehe det var roligt. jag hejade på Calle så jag köpte skivan och fick den signerad:)

Imorgon julafton så nu måste jag sova, det är ganska sent endå, kraaamar!

Tuff helg.



Nytt som jag har köpt. Örhängerna ska jag ha på julafton, dte blir snyggt till det svarta jag ska ha. Lite färg sådär. Ska ha en paljett kjol och en svrt blus till och dom här örhängerna+ tomteluva. Caroline ville att alla ska ha det så vi ska ha det nu för hennes skull!


Gud vilken tuff helg det har varit, begravning, sjukhuset en hel natt+ kväll, för lite sömn m.m. Låg på sjukhuset för att jag har precis fått reda på att jag har bolerria, usch. Har haft det hela den här termminen. Jag vet att jag var hafy ont i huvudet mått illa mycket och var almänt trött. Jag som trodde att det var för att jag hade så mycket prov, inlämingar och sådant men det var bolerria. Men som tur hade jag inte den farligaste sorten som hete tb(eller något), för att dne kan man dö av. Nu ska jag äta 20 tabletter på 10 dagar. Och man får skit ont i magen och mår illa av tabletterna, så jag har avbokat allt som jag skulle göra denna vecka, tec vara med olika kompisar, juhandla m.m

Bilder från begravninen.


Älskar dig Caroline, hoppas du har det bra uppe i himmelen<3


Dagens.

Hej! Imorgon är det skolavslutning, och det ska bli jätte skönt! Jag får också mitt första slutbetyg, det ska bli spännande, fast jag vet några men endå:)


Idag tröja från H&m Trend

Titanic2.


Va? Ska en två komma?!

Resturang ikväll.

Tjena alla. Var på resturang i kväll, bilder senare. Måste bara visa, haha resturangen var skit rolig och massor av god matt är propp mätt:) Vi hörs imrogon är jätte trött nu, pussar!


Random webpicture.



Idol.


Idol var ju igår! Vann rätt person? För mig spelade ingen roll. Jag gillade Calle mest men vissa säger att det bättre för dom som kommer tvåa. För att dom får inget två års kontrakt med skivbolaget som får göra idol låtarna bara. Så jag ville att Calle skulle komma tvåa, men endå ville man att han skulle komma etta. Så för mig gjorde det inget. Jag brukar alltid heja på sånna här vanliga som ex agnes och Erik och sånna men denna gång hejade jag på Calle. Och det var ju bra för att det var bara inte jag, han kom ju två! Det är ju väldigt bra! Hoppas att hans skivor kommer ut sen, så jag får köpa dem;) Vem/vilka hejade ni på?

Snow.


Bling bling.



Gamla bilder.




Tjena alla. Hittade gamla bilder i ett gammalt arkiv. Hahah det är så roligt att titta på gammla bilder. Just nu äter jag godis, tittar runt på facebook och pluggar. Imorgon är det Lucia och gudstjänst i kyrkan (ska konfermeras). Så det ska bli roligt! kramar


Random picture.


Ljudet av ditt hjärta.


Yes, denna bok är utläst. Nu önskar jag mig Braking down i julklapp (hoppas att man får den;) Men först kanske jag ska läsa ut Twilight. Har bara läst dom svenska böckerna. Med denna bild så säger jag godnatt. Godnatt!

Webcam



Får mig att tänka på familjen Cullen på dom här bilderna, Kanske för att jag har gjort mig så blek, haha.

webcam




Hejsan sötisar! Några roliga webcam bilder, bjuda på sig själv får man ju göra;) Nya mobilen på bilden, superbra! Måste jag bara säga. Just nu håller jag på att plugga. Roligt på en Lördags kväll? Nej. Men nu när man ska få alla slutbetyg så får man plugga mycket. Det finns inget bättre än att få tillbaka betyg som man är nöjd med! Så plugg, plugg och plugg nu! Pussar!

RSS 2.0