Dålig design.

Hej, har vart med Anna idag, det var super roligt! Bilder kommer snart(ska bara ta från annas blogg;). Ska bara säga att varför min blogg ser så knäpp ut. Det var så att jag och Anna försökte göra header m.m till min blogg, men det blev inte som vi hoppades. jag ska försöka engång till annars blir det vit och tråkigt som det var förrut! Nu: Tv Hejdå hare bra, hoppas att ni haft en underbar helg.

Mors dag

Har ni gjort något för era mammor idag då? Jag som inte har så mycket pengar just nu. Så jag kunde inte köpa någon present och pappa var botrrest hihi. Så först tog vi en morgon runda i det fina vädret. Sen gjorde jag stor, god frukost. Jag måste verkligen säga att det var väldigt god. Juste hihi jag plockade blommor till henne också. Men nog med det idag ska jag kanske bada för första gången med Anna. Det ska bli jätteroligt för att det var jätte länge sen vi var<3 Så nu måste jag göra mig iordning, adios.



Har ni tagit ert första dopp?


Lördag

Kom precis hem från en underbar dag i Uppsala men släkten. Först på morgonen var det dop sen var det san och sen var det 19-års och 16-års kalas. Mycket på en dag men det var bara roligt.

Bilderna från idag kommer så snabbt som möjligt, som sagt är det ju lite strul med datorn.



Det får bli en gammal bild. Jag är en sån som vill ha iallafall minst en bild i varje inlägg. Och jag kan ju inte ta nya så jag får väl ta gamla(?).

Bilden kommer från när pappa tog oss till en WESC affär (sale typ?). Så det blev lite roliga köpen där. Och juste glömde och se robinson ikväll. Men jag tror att det var Elinor som vann. Eller vet någon? Hoppas det för att jag hejade på henne!

Imorgon är det morsdag, jag har en liten pressent och så ska jag göra frukost på sängen till lilla mami<3 Men efter det ska jag sola och kanske vara/bada med Anna, *hoppas hoppas*<3


Photos



1. Linne från gina, som jag verkligen vill ha!
2. Shorts från gina, som jag verkligen vill ha!
3. Någon underlig bild på mig. Kanske för en vecka sen.

Fredag

Hejsan. Äntligen Fredag säger jag bara. Imorgon ska jag på dop i Uppsala. Min kusins barn, izabella ska döpa sig. Det ska bli trevligt.

Och tyvär kan jag inte bjuda på några bilder. Som jag tog idag m.m. Bara gamla. För att minnet på datorn är full, så jag måste radera massa skit. Men det tar så lång tid. Och jag vill ju ha kvar mina bilder. Men jag kanske kan radera min mammas dokument m.m. Hoppas det iallafall!


Ny, den var super bra! Kan verkligen rekomendera.

Torsdag,

Hej alla... Igår var det ju teater uppvisning. Det gick jätte bra och det var väldigt roligt. Och jag fick ett jätte fint armband av söta Josefine som var där och tittade på uppvisningen<3
(bilder kommer senare)

Tyvärr funkar inte internet så bra. Så det kommer bli lite seg uppdratering. Men jag hoppas att ni håller ut. 

Idag var det också halv idrottsdag i spö regnet. Inte så roligt, men ganska;) Man blev genomblöt. Sen efter det gick jag och Corre till kiosken och köpte lite godis som belöning? (?;) hahaha. Men nu måste jag titta igenom spanska gloserna tills imorgon, vi ses.

Som jag sa tidigare visar jag bilderna från teatern senare.



En gammal bild.

Onsdag.



Hej alla. Detta har vart en sån där bra dag. Engelskan och allt annat gick väldigt bra. Juste snart ska jag till teatern. Har teater uppvisning. Gud så roligt och pirrigt det ska blir. Vi ska vara på teatern frya h innan uppvisningen. Snacka om lång tid. Om ni undrar ska jag vara en vampyr hahah. Men nu måste jag iväg, adios amigos.

10 Skoldagar kvar;)

(Rubriken;) Hej alla. Lite dålig uppdratering. Men jag har inte haft något att skirva. Funderar på ett vidio inlägg. Vad tycker ni om det? Men nu ska jag inte bara sitta här och babbla. Vi hörs nog imorgon. För att jag måste verkligen pluggga nu. Juste jag fick tillbaka mitt matte prov idag. Gud det gick väldigt bra tycker jag. Idag efter lunchen satte vi oss ute och sola m.m. Gud så varmt det är. haha jag får solsting (eller vad det heter;).



Gud jag vill verkligen ha nya accessoarer. Smyckerna på bilden skulle jag verkligen inte tacka nej till.! Och en klocka skulle verkligen sitta fint just nu.

Ledig..

Oj, nu var det länge sen jag bloggade. Men det är ofta dåligt på bloggningen när det är ledighet, som nu. Men det kommer att ändras på. Och idag har jag ledigt också. Så skönt. En extra ledighets dag alltså. Men jag måste bara plugga idag också, till engelskan på onsdag. Gud jag får lite småpanik nu när jag tänker på det.



Later

MW



Hej, idag har jag vart i stan. Jag köpte bland annat en grej från H&M som jag ska visa er lite senare. Gud jag vill verkligen ha en ny camera. Min suger verkligen. Helst skulle jag vilja ha en sån där bra systemkamera som tex Canon EOS 45OD.

Vad har ni för kamera?
Kan ni rekomendera någon?


01:01 Lördag, det blev en liten nattfika. Med kladdkakan som jag gjorde tidigare idag.



Men nu måste jag gå och lägga mig, vi hörs imorgon kväll. Gud varför är jag uppe nu? Jag som hade tänkt att gå upp så tidigt, höhö!

Godnatt min kära läsare.

Kusinen Josefine.



Gud jag bara älskar bilden. Miljön, kjolen, jeansjackan, håret, smikningen och så klart kussen.

later

17 again.


I helgen gick jag på bio med Fanny, det var super roligt. Och filmen med. Vilken kväll;)


Handling:

Mike, 37, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att befordras, han går igenom skillsmässa precis och han har knappt någon kontakt med sina barn.
Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig.
Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget,
 och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer.
En sen kväll när Mike är på väg hem i regnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och Mike trillar över räcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ed, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen.



Ps. (Detta inlägg gjorde jag för en vecka sen, glömde att publicera det. Men hoppas det går bra endå;)

Änglar och demoner.

Hejsan alla. Igår som sagt var jag och Linnea på bion Änglar och demoner. (och vi kom in;) Den var jätte bra, tycker jag. Idag blir det läxor. Och imorgon blir det stan. Tittade i min sparbössa i går där hittade jag massor av pengar (Inte massor men lite pengar ju know) Jag som trodde jag var pank. Så jag bestämmde med mamma att vi får ta en tur på stan. Så trevligt.



Du som har sett filmen, tyckte du om den?

Kungs,

Kom precis hem från resturangen vid Kungsträdgården. Så trevligt. Imorgon blir det bio med Linnea. Vi ska se Änglar och demoner (Hoppas bara att man kommer in?x'3). Någon som har sett den? Isåfall var den bra?





Today's style.



Tröja- Weekday
Kjol- Indiska
Väska- Brasillien
Skor- Skopunkten
Smycken- ?


Nu låter jag er vrida på huvudet lite;), nu ska jag til stan sen blir det resturang. Vi hörs ikväll. Eller kanske imorgon. Juste det är ju ledigt i morgon. Gud så skönt. Juset vi har 5 dagars helg. ojojoj så skönt.

Fanny och Amanda,


lite bilder från när jag och Fanny sovde över.Filmen The reaping hyrde.. Haha både Fanny och jag gillar skräk fimer. Så det passar parfekt. För annars är det nästan ingen av mina kompisar som gillar skräk filmer. (Men Linnea gillar också det;) Så det blir nästan inte så mycket skräk fimer när man hyr med kompisar. Men det blev det denna gång. Så roligt vi hade. Vi såg också filmen 17 Again(på bio). Den var superduper bra tycker jag. Men nu måste jag rusa Ha en bra kväll. Kram Amanda

19:54

åhh.. Så jobbigt, hah. Plugg plugg plugg. Pratade med Fanny nyss. Jag kanske ska med henne på seglarläger i sommar. Gud så roligt. Hoppas bara att jag får;) Men nu måste jag gå tillbaka till engelskan matten och spanskan. Adios

13:57 Måndag.

Hej alla, skön skoldag idag. Först var det en serverings kurs (rätt så kul faktiskt) Sen No och sist men inte minst So. Riktig lugn dag idag. Vad har ni gjort idag då?:) Idag kan jag faktiskt också bjuda på en dagens. Min söta snälla mamma fotograferade mig (med min urdåliga kamera) Förlåt om det inte blir så mycket dagens, men jag.... har ingen urskäkt -.-' hihi ska bli bättre på det. För att jag vet att vissa gillar det. Visa kommentarer är ju så gulliga!


13:31



Gud vilken bra helg jag har haft. Men det är mycket läxor/prov/redovisningar i veckan. Så jag kommer inte att blogga så jätte mycket. Också är vi ju lediga på tor/fre. Så sköööööööööönt. Och Fanny sötnos har dansuppvisningar idag, Lycka till!<3




Snygg sommar/vår outfit. Nu blir jag så ledsen, haha. Vet ni jag lämnade tillbaka skorna (dom på bilden) Jag ångrar mig när jag ser detta kollage. Men gjort är gjort. Nu måste jag sätta igång med plugg. Adios.

Den vita kavajen.


5 PREVIE W + WEEKDAY



Måste till Weekday och kolla om något finns kvar. Linnet längst upp till höger, me love<3

Snart, bor jag så här, snart, någon dag.






Bildkälla

Nytt.





Vad tycker ni om HM:s nya exlusive kollektion?

Din sko #2



Dinsko tar ju verkligen mig med storm;) Dessa skor kommer ut i sensommaren  /hösten. Den högra skorn liknar denna. Galet snygg! Och så var det ju dom här skorna som kommer till sommaren. Gusch!

You like it?

<3


Fredag,

Källa



Dessa skor sägs att komma från Dinsko. Dom kommer ut i sommar (juni, juli, början av Aguisti) Galet bra,tror jag! Dinsko har blivit mycket bättre på senaste tiden. och det är ju galet bra. Billigt och bra är supderduperbra! Var i stan idag också, kollade lite om det fanns kvar av MW kolletktion på Hm. Det fanns inte mina favoriter kvar, men lite fanns ju kvar. Och så typsikt mig glömde jag plånboken hemma. Så jag fick inte min underbara bikini och mitt underbara linne. Och tyvär fick man inte heller lägga undan. Usch säger jag bara. Hoppas ingen köper dom sakerna jag ville ha. Äntligen Fredag. Det blir kompisar och läxor denna helg. På måndag ska jag på servering kurs. För att jag ska servera på niornas bal i skolan. Gud så pinsamt, eller?

Hiss eller diss?


Torsdag.

Var sjuk idag, men istället får ni lite olika dagens som jag har haft på mig i veckan.






Oj ni fick bara två dagens+ ett badrums golv? hahah. men nu msåte jag faktiskt städa mitt lilla rosa rum. Adios Amigos.

Insperation.


Man kanske inte ser så bra på bilden, men gud vilken snygg. Här ifrån.

Vad tycker ni?

Alexander Wang Fransar.



Nya skor på dinsko. Ett par nästan kopior av Alexander wang skorna ? Jag älskar skorna som AlexanderW har gjort. Men inte dom som är från dinsko.Tror inte det i allafall!:S Men dom kanske är snyggt till ett par bruna ben med ljusa jeansshorts och en varm sommar kväll....Nej men nu ska jag inte fantisera. Vad tycker ni? Mitt slutgiltiga svar är nej, eller?

Hiss eller diss?

Denim.


Mq.

Monki.

Vad tycker ni om mc-jeansjackan? Eller föredrar ni vanliga jeansjackor(om ni äns gillar det) Jag älskar jeansjackor. Har sett en på zara, som jag verkligen vill ha! Men min plånbok säger kanske lite ifrån. Men jag tror jag kan få den, har ju min sparbössa. haha och mamma och pappa;) Men finns den kvar? Fanns bara en storlek förra gången jag kollade på den. Alltså en storlek i min storlek. Men man får väl hoppas! Men nu väntar läxorna, adios.

En underbar dag.

Hej alla. Har precis kommit hem jag har vart som sagt med Fanny<3 Jag går på träning på F, och hon fäljde med. Det var så roligt. Vi gick på intensiv,hahaha. Hon lånade också min väska med nitar på,hihi. Men nu väntar massvis av läxor och desperata hemmafruar. Ps  som ni kanske märkar så har jag inge blogg insperation nu. Men det kommer tillbaka, jag lovar;) Adios.


Det rosa linnet ,skärpet, kjdjorna och dom rosa skorna. love love love<3 Och allt annat med;)


Fanny & Amanda likes chocolate balls!

Heej alla detta är Fanny och Amanda här! Vi har bakat chockladbollar och druckit mjölk och ätit chockladbollarna. mumsigt, men nu ska vi göra andra saker Adios amigos.



Tisdag.

Hej alla ,snart ska Fanny hit. Så roligt det ska bli!<3 Halv studiedag idag också, suuuper skööönt! Men nu måste jag göra iordning mig. Ses.

BikBok#2




Här kommer nya och tjusiga bilder från BikBoks stylebook och det finns en hel del tjusiga grejer. Karoline och Carolina är grymt snygga på det här bilderna också, men det var ju inte direkt oväntat. Jag älskar glasögongen på fjärde bilden. come to mami!

Eye of the tiger

Hej, igår och iförgår var det dansuppvisning. Gick väldigt bra får mig tycker jag, alltid lika roligt varje år. Mycket skratt och flumm blev det i logen.Men när vi skulle äta mat, gissa vem som stog i kön bredvid oss? Komikern Felix Herngren! Det var ju lite skojsigt. Istället för massa prat av mig så blir det en liten bildbomb, men det gillar ni va?


Sofia och jag på väg till maxim teatern.


Viktoria, ska snart ut på scen.


På scenen. Låten ¨Hooverville¨¨ från musikalen ¨Annie¨


Jag efter dansen.


haha en liten snutt av dansen.


Jag i logen.


Sofia sötnos.


På balkongen under föreställningen.


HAHAHAH, Slutposen.


Jag i logen.


Maxim teatern.


Ungerfär så här såg jag ut. (temat var skräp, vi typ bodde på gatan?) ps. det är mina ¨fransar¨ som man ser på bilden som svischar.


-=-


Efter dansen.



Nämen gud nu räcker det med bilder. Kanske raddar några senare. Eller så byter jag ut några också. Men nu måste jag iväg. Hejdå alla söta läsare.

Maxim teatern.

omg, nu ska jag snart till dansen, scenen väntar. Ska ha uppvisning. Pirrar i magen nu.

Några bilder från förra året;

Fredag,

Hejsanpejsan, idag i skolan skulle vi till stan för att vi skulle guida, men det blev inget för att tunnelbanorna slutade att gå. Så vi fick gå till stranden och äta vår picknik och sola m.m. Mysigt. Det blev några bilder:



Plus att det är dans uppvisning imorgon och på söndag. Blev lite pirrig i magen nu när jag tänker på det. Men det går väl bra. Om man kan allt går väl allt bra eller? haha. Men håll tummarna för mig ändå?;) Nä men nu ska jag ta fram scen kläder
!Adios amigos!

HAHAHA, jag har det tråkigt? Men herre gud, det är ju fredag. Då ska man ha roligt, ni har väl det?:-)


(ingen redigering)


Dagens

Gud vilken rolig dag detta vart, lovley! Projekt vecka just nu i skolan, jag och Linni har valt..Vad hete han igen? Gud jag har dåligt minne?! Ni vet den där stadsministern, som blev skjuten på på sveavägen, född 1927? (I think) Men guud, juste han hete Olof palme. Men herregud värsta dåliga minnet? Har ni något gossip om han, som vi kan använda till redovisningen, hojta bara till isåfall. Men nu ska jag åka och köpa mat, matsäck i morgon. Bjuder på en dagens också. Jag hade jeans idag, otroligt va? (ni som känner mig vet att jag aldrig har jeans typ) Men det var sköööönt att ha jeans, första gången jag känner så? jaja mamma ropar vi ska ju köpa mat, Adois





I skolan byte jag till ett par ¨klackskor¨ (hatar det ordet?;) Sen ett par fconvorse när jag gick hem m.m

Jeans - Cm
Skor -;)
Väska- gina
Linne- hm
Kofta- Kapphal
Smycken- Allt möjligt- hm, made by me- jc....

Skoooooor,


Snygga skor från dinsko. Köpte dom förra helgen, men jag är osäker?! Ska jag ha kvar dom? Eller byta färg till dom bruna? Lämna en kommentar och säg vad du tycker;)

Hiss eller Diss?

New york




Onsdag,

Idag är det ju Onsdag gott folk, vad har in för er? Jag ska på teater snart, vart en lugn dag idag. Vart i stan och pluggat lite och tittat i affärer. Skönt skönt

Ny ring, den i mitten. Lagom stor och kostade inte så mycket. 49;- kr hos Indiska blir den din.

Tisdags,

Hej, dålig uppdratering jag vet. Men nu ska det ändras på. Igår var jag i stan med Linnea, super mysigt och roligt. Massor av shopping, käk och skratt. Vi köpte låter bla. Jag vann 50 kr, slå den du;)





Dagens, klänning , skinnjacka smycken , gladiator skor, och borsans kompis glasögon. haha (jag provade dom bara;)

Detta var lite av dagen, vi slutade två. Så vi var i stan kanske halv tre. Sen skulle vi vara i stan till halv sju. För att klockan halv åtta började träningen. Men vi orkade inte vara i stan så länge. Så vi gick på tre pass igår! uschusch haha, intressant?;) men jaja nu ska jag iväg ,plikten kallar. Adios

Tävling


Snygga armband, visst? Jag tävlar här, om massa olika armband.

Min favorit är det gröna, det passar så bra till sommaren. Vill du också vara med. Tryck här. Tävlingen avslutas i kväll. Vet att jag inte har bloggat på länge, men jag har bara levt. Haft en underbar dag idag. Skolan, stan träning, och massa kompisar<3 Visar lite bilder senare. För nu är det desperata hemmfruar på kanal5, Hasta la vista bby.

Tävling

jag är med i en tävling här . Då kan du vinna denna snygga väska;



Du borde också vara med, den är värd 10.000 kr. Vistt är den snygg, värsta drömväskan ju;)

Om du trycker på bilden kommer du direkt till tävlingen också. 

Jaaaaackan,



Gud, här är den. Måste ha den, elller?^^ jaja så snygg. Men bilderna gör ingen rättvisa. Jackan på bilden var också fel storlek. Det där kanske var XXXXL, så därför den ser så där stor ut. Men snart ska jag iväg, så måste fixa mig. Ha en riktigt bra eftermiddag och så hörs vi ikväll (hoppas jag;) Adios

Gårdagens,




Gårdagens, fast med andra skor. hihi, allt kommer från dinsko, hm och mq och spanien. Men jag har lite beslutångest ska jag ha kvar skorna? hjälp? vet inte vad jag ska göra? Eller så lämnar jag tillbaka skorna och köper en ursnygg jeansjacka, men behöver man en jeansjacka. kommer sommaren snart? Eller jo, man behöver en vår jacka! Just nu regnar det ju, så hmm jag tror att jag lämnar tillbaka skorna sen köper jag jeansjackan.(om den finns kvar, det fanns bara en jacka i min storlek) håll tummarna för mig?;) Men nu har jag bråttom ska till skolan. Adios

HAHAHA



Hahah lite bilder från dansen i lördags, jag bjuder på dom (;  (kanske kmr mer fler knasiga bilder;) haha, men nu ska jag iväg och ta tag i dagen och göra den superbravo. Vad ska ni göra idaga? Adios

Söndag kväll och tittar på gossip girl,

Hej cuties! Idag har det varit en helt underbar dag, vart i stan och haft det mysigt. Gick till kungsträdgården och tog en mjukglass, men tyvärr hade alla träd blommat ut. Varje år kommer jag försent, suck-.-' men det var trevligt endå. Det blev lite shopping också, en underbar skolavslutnings klänning, ja äntligen hittade jag den. Jag som har letat så länge.


hihi, man ser redan att jag har smakat på den, längst upp på glassen^^

Och idag invigde jag också mina nya glajjor, men bilden gör ingen rättvisa, nu blir det mer gossip girl adios.

12:38

Hej bloggen, gud igår var det så roligt. Men nu ska jag till drottningholm och sola och köpa en glass och en tidning, och bara ta det lugnt. Vad ska ni hitta på idag? Jag tänkte att träna, men det är ju så bra väder. Så vrf vara inne bara? Men nu har jag bråttom, adios.



Underbar klänning, nästan som en gräddbakelse? från stylebystars.com






01:16 Valborg,

Hej allesammans, kom precis hem från Linnea. Elr kanske inte precis nu. Men för tjugo minuter sen. Idag har det vart skola sen valborgsfirande. Linnea, Sofia och jag gick till brasan. Träffade massor av gamla klasskompisar. Trevligt, trevligt. Efter det åkte jag och Linnea och hyrde en skräkfilm (fia kunde inte): . Men filmen var inte så bra, bara lång och hmm irreterad? jaja men det var väldigt trevligt. Vi var ofc med Linneas söta hund ,selma och godis och cola framför oss. Hoppas att ni har haft en trevlig valborg, nu bjuds det lite på (dåliga) bilder. Adios.





Var bara tvungen att lägga upp denna bild på fantan, hahah Sofia sötnos.

Här ser ni lite av dagens, sry at t det inte blev så bra kvalite på bilderna (min kamera suger).

RSS 2.0