Måndag


Hej alla, har precis kommit hem från skolan. Eller kanske för en halv timme sen. Ska iallfall äta middag snart och kila iväg till teatern, jupp. Ska bara göra lite matte först. Bilden har inget att göra med texten. Hittade bara en gammal bild. Tog den typ när jag skulle plugga för länge sen. Jag berukar typ fläta mitt hår medans jag pluggar. Hahah, kanske bara en gammal vana. Men nu ska jag inte babbla mer, vi hörs senare puss!

Lindex




Bild: S.

Söndag.


Fick em en sak idag, visar senare. Just nu sitter jag och pluggar matte och tiitar på filmen hitch på teve. Har sett den massor med gånger förrut. Men det finns inget annan bra på teve. Nu är det slut på reklamen vi hörs imorgon. Puss

Visar senare vad det är!



Update 15/10 koftaaan;)

 


Småsaker.

Här är småsakerna jag köpte i vällingby idag. Lite höstvarmt och smycken bla. Imorgon är det dans, så det  ska bli roligt! Sen imorgon kväll är mamma på en fest. Någon som vill träffas?;) :)) Men nu så har jag suttit här för länge vi hörs imorgon, pussar!







Fredag.



Hej alla. Fredag idag, yeeees!;) Idag efter skolan idag åkte jag till Vällingby och bara kikade omkring och köpte lite småsaker bara. Om ni vill kan jag visa, hehe. Iallafall fanns det en jätte fin dkny väska. omg hahah ilovethatone. Thahah. Fast den var lite dyr. Bilderna är kanske några dagar gammla hade glömt bort dem. Har mer sedan. Så mer bilder senare!:) PussoHej!

Torsdag idag, Fredag imorgon.


Nya grejer från H&M s hemsida. Detta är mina favoriter. Har precis tittat på idol. Jag tycker det är så roligt! heh. Erik var bra idag tyckte jag och clara, nu ska jag börja göra lite läxor, vi hörs imorgon.


Onsdag.

Hej alla. Anna har precis vart här. Nu ska jag börja plugga. och idag hämtade jag mitt legg. Och jag säger bara uschusch usch! heheh. puss


Lite roligt är detta, specielt Laila i slutet.


Tisdag 21:45

Skulle bara säga Godnatt (lite i för tid). Måste göra spanska läxan innan jag lägger mig bara. Men imorgon börjar vi kl 13.00. Så det är skönt. Så jag tänkte kanske plugga lite imorgon och hämta ut mitt legg. Som är klart(det tog typ ett halv år?:o) Imorgon kanske jag och några vänner in till stan och fika m.m mysigt! Men jag vet inte om jag kan för att jag ahr så mycket läxor. Men vi får se.

 


True match Roll'on

Fick syn på detta och undrar om det är bra!? Jag gillar att testa nya grejer och så men vågar jag prova detta?;) Det verkar inte så bra. Eller vad tycker ni? Eller är det någon som har testat det? Eller till och med använder det?
Eller vad tycker ni, ska man våga prova?


Tisdag.


Västa från Lindex. AlexanderW kopia

Sry för dålig uppdatering. Jag har bara så mycket plugg. Väskan här ovan, tycker jag är snygg och vill ha. Men hittar den inte i något affär! Men jag tog bara en liten paus från allt pluggande måste fortsätta pussohej.

Bild: P

Måndag.


Hallu! Vad gör alla? Själv gör jag Engelska läxan. Bilden tog jag på min nya sjal. Me like. Den får ni se på mig på en snar framtid. Igår bloggade jag inte för att jag hade så mycket att göra. Matteprovet var ju idag. Och det kändes bra, men man vet ju aldrig;) pussÅheej

Åh jag vill åka till NewYork snart;)


Bästa låten just nu, tycker jag:]] Det bästa är när AliciaK sjunger (Newyorknewyork blablabla.....) hehe. Men nu ska jag typ gå och läsa min (Svenskaläxa) bok. Sen sova. Är så trött. Imorgon ska jag bara plugga. Godnatt!

Lördag.

Heeejjjj. Ny design ser ni? Jupp, det var Anna som hjälpte mig med det. Tack Anna!<3<3  Fast bilden är bara provisorist. Ska bara hitta en bättre bild. Igår var jag med Anna. Vilken toppen kväll:-] Vi åkte till Drottningholm,som ni kanske ser, hehhehh. Men det var mysigt. Så tog vi glass sen. På drottningholm finns det mycket minnen sen man var liten, så det var lite roligt. Idag var det Först dans sen spenderade jag dagen på stan. Så det var roligt. Finns så mycket man vill köpa. Men så klantig som jag är glömde jag pengarna hemma. hahah;)) jaja. Ikväll ska jag nog bara vara hemma, framför teven typ. Frikey friday filmen är på teve i kväll. Så det är bra. Nu blir det en bildbomb. Men det är väl bra? Men nu ska jag inte sitta här och babbla, vi hörs imorgon pussar.





Ett mkt tråkigt inlägg.

hej, ska precis till Anna. Tänkte att jag skulle kunna skriva hej eller något. Vi ska typ fika eller något. Vi får se vad vi hittar på;) Heheh.





Little Black Dress.

Hej alla. Snart ska jag träffa Anna. Hon ska bara sluta skolan. Men jag har massor med läxor så kanske ska göra dom?  ja det borde jag , hehe. Vi hörs säkert ikväll, pussar.




Gillar Elins klänning.

Tordags kväll.

Hej alla. Har precis kollat på mtv music galan (eller vad det heter) med mamma krille och therese. hehe det var roligt^^ Mycket skratt!! Men det där som kenyeW gjorde var dåligt tyckte jag. Och Gagas kläder heheh dom ska jag inte kommentera.

Imorgon har jag inte planer än. Men hoppas på att träffa någon/några kompis/kompisar. Få se hur det blir. Annars blir jag bara hemma framför teven(?) heh;)
Men snart somnar jag, så vi hörs imorgon, pussar.

Lite nytt bara. I love makeup, thihi.

Godmorgon.


Hej alla! Idag hade jag sovmorgon, så skönt. Men det kom jag på tidigt i morse, kanske kl halv sju. Så då kunde jag ju inte somna om, hehe. Men jag måste packa väsken nu och gå om tio minuter, vi hörs sen när jag kommer hem puss.

Dagens.





 
Hej alla, Heheh på sista bilden ser jag lite konstig ut, men jaja, låt gå. Just nu gör jag spanska läxan tills imorgon. Och det är jätte mycket. Men jag fixar det! ;) På Fredag har vi ledigt, då kanske jag ska vara med Corre och Emma!:) Så skööönt att vi har ledigt. Idag hade jag idrotts prov och det gick bra. Det var inte så svårt som jag trodde det skulle vara. Måste sluta nu så jag kan koncentrera mig på läxorna. Vi hörs puss.


I like it.


Yes I like it. Favoriterna är stövlarna, ringen, sjalen och tröjan längst upp. Och sry för dålig uppdratering. Har inte haft lust och igår v ar jag lite sjuk. Men snart blir det ändring till det. Snart kommer insperationen tillbaka. Nu måste jag plugga till provet tills imorgon och läsa engelska boken, hörs!

Bild: här

Lördags kväll.




Skulle bara ladda in några bilder, vi hörs säkert imorgon, puss!


Lördag 09:45.



Nya skor. Kanske inte ser så mycket på bilden. Men det kommer bättre bilder på dem senare.

Lördag.

Hej alla. Seg uppdratering??! Mmm jag vet. Igår var jag ledig från skolan för att jag skulle gå på begravning. Den var i hälsningland så det var långt att åka. Det var min mammas mosters begravning och usch vad jag hatar begravingar och sådant. Så nu slutar jag prata om det!

Snart ska jag iväg på dansen(Längtar så mkt;) Sen ska jag till stan och köpa ett sånt där minne man kan ta in alla bilder i ,om datorn pajar eller något så inte bilder försvinner. Så det är ju bra, hehe. Och jag ska köpa ett exta stort minne så alla mina bilder får plats. Sen ska jag på bio. Men nu ska jag göra iordning mig puss,puss!


Skor.



Dom här var snygg. Perfekta till hösten/vintern och mocca är lite uddare än skinn som alla andra har.

599;- kr H&M

Måndag.

Hej. Nu har jag gjort spanska läxan klar, phu! sköönt. Så nu väntar matte och no. Skulle inte säga något speciellt. I kväll är det teater. Och jag längtar verkligen, hehe.



Några bilder från ifredags.

Söndag.




Lite nya små saker. Fast Gummistövlarna köpte jag förra veckan när jag skulle till utö. Men jag kan väl endå visa dom. Och smiket, allt kostade 10;- kr styck. Inne på souk. Dom har gått i konkurs där, så det är rea där överallt. Förutom på topshop! Så passa på. Just nu håller jag på med läxor. Så jag måste sluta nu, vi hörs säkert senare ikväll. Pussar!

God morgon.

...Allla! Vaknade kanske för en timme sen, och ska iväg snart.
Bild från igår.

1:28.

Hej skulle bara säga det innan jag går och lägger mig. Eller då kanske jag ska skriva godnatt? elr haha. Har i allafall precis kommit hem från Viktoria. Så mysigt vi hade. Och imorgon är det dans. Då måste jag upp tidigt(-.-') jaja, det ska bli så roligt endå!:-D Nu måste jag sova om jag ska orka gå upp imorgon. Ska bara ladda upp några bilder! pussar

 


Fredag.

Hej alla. Fredag idag, wihooo! Ska sova över med Fia och Vicki ikväll<3 Har ont i huvudet nu, så jag få se vad jag gör sen. Så nu ska jag packa väskan sen gå i väg så vi hörs säkert i morgon, pussar!

Lite bilder från idag.




ps. UTÖ bilder kommer snart.

Dagens.




Nu är jag hemma från UTÖ!

Fast jag kom hem igår. Men då orkade jag inte göra något. Slängde mig direkt i soffan. Utan att packa upp. Ska nog göra det efter detta. För att jag känner nu att jag måste blogga lite oftare! Insperationen kommer snart. Imorgon sover jag över med Vicki och Fia. Det ska bli roligt! Sen på Lördagen sticker vi till dansen. Första danspasset efter sommarlovet, läääängtar! Sen på Söndag är det skola också,hehe. Men då får vi ledigt på fredagen efter. oj nu ska jag inte babbla vi hörs, pussar!



Två bilder från när jag skulle ge mig i väg till skolan innan vi skulle åka till UTÖ.


RSS 2.0