Helg <3

Hej bloggen! Kom precis hem från stan. Idag har jag vart med Emelie! <3 Först så bowlade vi..Det var så himla kul. Men emelie vann stort ;) haha! Men efter blowlingen åkte vi in till stan och kollade i affärer, tyvär så köpte jag inge. Men det var roligt ändå.
Ikväll snart ska vi, mamma och brorsorna till Örby på middag hos mammas kille och hans barn kommer att vara där..Blir nor roligt.

Imorgon blir det bio med vännerna..Det blir äntligen Eclipse med ett par underbara tjejer..Lovley!
Och igår var jag med Josefine..Det var superkul...Men usch vilken buss vi hamna på..Den typ vänta i tjugo min bara för några fjortisar inte ville betala biljett..men jaja sånt händer ju..typ? :S

Men nu måste jag börja fixa mig..Vi hörs senare bloggen PUSS.!


Bilder från när jag bowla med Emelie! <3 <3 <3 <3

Söndag.

Just nu ligger jag och deggar hemma..Mår inte så bra, ont i halsen, hudvudvärk, och snurrig, hehe.. Så jag har ingen lust att gör någonting -.-! Men helgen har vart väldigt rolig ändå fast den har gått så snabbt.
Ifredags hade jag och min bror födelsedags middag hemma hos oss med pappas släkt, det var mysigt.. Somnade rätt sent, men sen när jag vakna på morgonen och skulle dra till mamma hittade jag inte mina födelsedagspresenter..dom var helt borta..fett konstigt!? Aja dom måste finnas någon stans :) Sen på lördagen chillade jag för jag mådde dåligt då också..Men På kvällen var det tjejmiddag hos en av mina bästa vänner. Och jag ville så gärna komma, så jag började fixa mig sen stack till Sofia sötnos. Vi åkte till Corre där det var tjejmiddag. Och det var hur kul som helst! Pusspåeeeeeeeeeeeer! Efter tjejmiddagen åkte jag hem till Sofia och sov och nu helt plöstligt är jag hemma...haha :D Så såg min helg ut, men det har vart en bra helg! Bilderna från tjejmiddagen kmr senare, alla måste bara lägga ut dom på fejjan först.

Nu ska jag npg fixa mig och sen åka....Hörs senare bloggen! pussspusss


<3


Första Skoldagen.

Idag var första skoldan. Det Kändes bra. Det var så roligt att se alla igen! Även dom som man har träffat mycket under lovet, det är alltid lika kul att träffa alla! Men speciellt Sofia, ihhhhhh.. Inte träffat henne under hela sommarlovet, men idag träffade jag ju alla =)

Efter skoldan som pågick i en timme stack jag och några kompisar hem till Josefine och lagade lunch, var på studsmattan och bara prata om allt mellan himmel och jord, Lovley!
Men nu ska jag gå och fixa mig sen till sängen.. Vi hörs senare bloggen!!! PUSSPUSSS
Några bilder från när jag var med min kompis, dorothy för några dagar sen..MYYYSS! <3<3<3

Sista dagen på sommarlovet.

I helgen var jag i skärgården på en kräftskiva. Det var roligt! Kräftskivan ägde rum i en stor lagård, med massa bönder. HAHA..Men det var roligt! Efter kräftskivan vart det dans. haha säger jag bara..Men nog om det.
På onsdag börjar skolan, det känns både bra och dåligt. Längtar inte till alla prov och läxor och sånt men till att träffa alla som man inte har träffat så mycket på lovet.

Igår och idag var jag med Fanny, det var superduper roligt ;) haha :D Vi var hemma hos henne och hade det mysigt, men idag for vi till stan och åt och titta i affärer, mys!PUSSS!!


Tjaoooooooo

Läget? Jo med mig är det bara bra..Ikvälll blir det kräftskiva med släkten. Det är typ en födelsedags kalas, för att jag fyllde år förra helgen =) Så det ska bli roligt! Men nu ska rummet städas, ta fram kläder, duscha och sen fixa allt. Så nu måste jag kila!


Ny klänning! 75 kr på rean! Gillas!

En sommar tisdag.

Hej bloggen! Nu va det länge sen! Men har inte haft tid eller till och med ingen till gång till någon dator!
Men här kmr det några bilder från när jag spenderade några dagar med min älskade vän josefine! EnjoyRSS 2.0