Lev livet fullt ut, ta vara på vare sekund, minut, dag, år, varenda ögonblick.


HEJHEJHEJHEJEHEJHEJ.

Hejhej! Kom precis hem. Ska nog börja plugga nu. Har två STORA prov den här veckan. Ett spanska och ett matte prov. Men det ska nog gå bra. I helgen såg jag som sagt SAW 3D, den var så jäääääääävla läskig. och så sjuuuukt äcklig. Men det var bra ändå. HAHA! gillar läskiga filmer...På lördagen var jag också på bandy. Fick gå ut på isen och dela up matchens lirare. Då tog alla fotografer kort ;) haha!

HAHAHHAHHAAH, fuckface..men jaja ! :D

NAJSIGT.

Hej! har precis vaknat och ska fixa mig snart. Ska iväg på bandy snart -.-! aja hoppas det blir kul. Ikväll ska jag nog på bio med Ak, blir nog Saw 3D ;) hahah!!!! är redan sjukt räääääädd!! men det blir nog super najs, haha! Men ska duscha nu, vi hörs senare bloggen! puss!

VILL HAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Otherwise I will spank you! haha..

I lördags så träffade jag Emelie inne i stan runt tolv. Vi kikade i affärer och åt lunch. myyys! Emelie visa nya secondhand affärer, nice! Sen åkte vi hem till mig, där emi också sov över! Vi åt tacos, lekte med ballonger, såg lite på Vampire suck och prata en hel del. Så himla rolig och mysig dag med Emelie!!! <3 Idag vakna jag upp med Emelie, vi åt sen åkte vi hem till henne och såg på filmen Dear John. Den var såååå sjukt bra! Vi titta på film, åt pizza,godis,popcorn och grät, haha! Men det var uberMysigt! Efter det åkte jag hem, nu har jag pluggat och tittat på Gossip girl. Imorgon är det en ny vecka. Önska att det vore helg en mycket längre tid. Men det är bara att ta nya krafter och göra något vettigt av det hela. Se det posivitva i det negativa ;) hahahah! Som jag brukar säga när jag ska leka psykolog åt mina vänner! hahaha!! nej men imorgon har jag idrottsprov..ska nog plugga på det nu! PUSSSSSSSSSSSPUUUUuuuUuUUuUuuUuUUSSS!!!!!! haha lite dampigt men jaja ;)Lovley.

Jackan som jag vill ha just nu. Moncler <3 amanda

Inte direkt den på bilden, men ändååååå!! MONCLER!! Min mamma har en gammal moncler jacka, men den är liiiiite för stor!! Kanske dags för henne att skaffa en ny..kanske till mig..;)

Söndag.

Hej bloggen! Just nu gör jag inge spec..pluggar lite till ett prov och geekar fb -.-..haha! Men tänkte ta och ladda upp bilder här på bloggen från höstlovet. På höstlovet var jag i Frankrike, i en stad som heter Taize! Åkte dit med kyrkan. Det var nästan som ett till konfaläger. I Taize kommer det ungdomar från hela världen, så det var skoj. Får berätta mer om det senare..men här kommer några av bilderna! Enjoy!


RSS 2.0