TORSDAG.


I helgen ska jag och familjen på en väldigt stor 50 års fest, till en nära vän. Tänkte ha på mig detta..Fast lite annorlunda..Angående den sista bilden..med allt kludd på..Gjorde det bara för att det var så konstig bakrund..haha ;) Ni fårstår säkert.
Har vart sjuk idag..Så nu ska jag logga ut från datorn och bara ta det lugnt. Ska nog börja med läxorna nu också. PUSS PÅ ER! LOVE

Rosett.

Uptade..Så här ser den nya ringen ut på mig. LOVE IT. Den är så himla söt.


Bilderna tagna med mobilkameran..därför lite..ehm..dålig kavlite.


Nytt.Ny kjol och halsband. Gina och H&M.

Välkommen nya ring till min vackra ringsamling.


Hej bloggen! Ska inte säga något speciellt nu..bara säga att jag lever..Veckan hittils har vart rolig. I måndags var det orientering med skolan. Och det gick faktiskt bra!! Mycket bättre än förra året, så det känns bra. Imorgon är det matte prov och läxor som ska in...Så nu måste jag fortsätta plugga. PUSS


Ny ring. Bilden lånad. För att. Kamera laddaren är .b.o.r.t.a!


Bild Esmeralda.

I need u to need me.Hola, sitter just nu vid datorn. Väntar på att Josefine ska höra av sig..Tror att hon ska sova här. Åhh det kommer bli super. Tänkte att jag kunde göra lite på argumanterande texten nu..Men känner verkligen inte för det. Har argumenterat nog för idag (-.-) Men vad gör man inte för skolan. Vi hörs senare, puss!!!

Lördag.

Som ni ser har jag lite en ny design..Knoppra ihop den igår, natt (?) lite snabbt på paint..haha..Men jag blev nöjd. Bättre än innan, för då var den ju tråkigt vitt över allt.
Idag skulle jag och Josefine gå och badat någonstans, men vet ej hur det blir med det. För att klockan är ganska mycket just nu. Men vi ska ändå träffas senare och sen ska hon sova hos mig. Wohoo!! Nu ska jag plugga lite, Vi hörs senare bloggen. PUSSvill ha allt, thihi.H&M och Gina. Lite så där höst fint..Vill och behöver verkligen allt!


FREEEEEEEEDAG, WOHOO.


Nytt.Nya skor från scorett, 1199;- värda varernda liten krona.


Hejsan:D.

Hej bloggen! Kom precis hem från min kompis..Har vart med Josefine efter skolan..haha..Det var sååååå roligt. love u my little snowball! <3<3<3<3<3
Imorgon är det fredag, och jag längtar såååååååå.. Bloggar senare PUSS!

Några bilder från helgen.

MOVIE TIME.

Hej bloggen! Kom precis hem från söder. Har vart på Bio. Gick med Tilda på ¨I rymden finns det inga känslor¨. Tror jag att den heter ;)! Filmen var rätt så bra, lite knäpp men ändå väldigt gullig! Det är verkligen en film som man ska se.

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Skönt att äntligen lägga sig innan kl 12 (Eller egentligen senare...(!), så att man är någorlunda utvilad imorgon till skolan.
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


PUSS.

Tidigare ikväll hyrde jag och mamma en film. Det blev Last Song. Den var bra. Rekomenderas.


Gråt inte över spilld mjölk.


Bild. Hanna W.

Gråt inte över spilld mjölk..Men ibland kan man inte hindra sig. Vi hörs senare bloggen!


Tisdag.

Hej bloggen! Idag var det matte diagnos, det gick bra :) Så det känns skönt nu..Efter skolan stack jag till stan med mammsen. Köpte lite saker..Som jag ska visa här nedan. Jag tittade också efter dom där skorna jag har skrivit om längre ner i bloggen. Fast det fanns inte i min storlek, så ska kolla mer efter dem i helgen istället. Men det bli nog bra. Men nu ska jag börja plugga engelska, vi hörs senare. PÖZZLite av det jag köpte, mhih :)

åhh vill ha.Såklart vill man ju ha ett par äkta acne..Men min plånbok är lite för liten för det. Men det här paret är lika snygga. Nästa köp säger jag bara. Woohooo!!!!

Bilder från helgen.


Söndags kväll.

Hej bloggen! Vilken underbar helg jag har haft. Men som vanligt tar den slut för snabbt. Det jag har gjort tex är att på fredag var jag med kompisar, vi skulle gå på hoffmaestro på grönan men ändrade oss när vi kom fram..HAHAH..men det var en super duper lyckad kväll ändå..Sen på lördagen gick jag runt på stan och myste och kollade i affärer sen på kvällen blev det en film kväll men kompisarna. Skräck film...AHHHH!! Men den var bra!! Sen sov jag kvar också hos en kompis för att idag skulle hon och jag på ett språkresa möte på Östra real..Men vi hann aldrig dit, men vi gjorde annat roligt idag ändå :) haha intressant att veta vad jag har gjort i helgen? ;) Jaja..skriver vad som faller mig i smaken..

Men nu ska jag duscha sen lägga mig, vi hörs senare bloggen! PUSS!Snyggt!!!!!

Godnatt!


Insperation.

Lite blandat höst inspo!
 

JAG VILL HA ALLT, THIH!

FREDAG.

Hej bloggen! Idag är det ju Fredag och det känns så himla skönt och roligt! Imorgon ska jag till stan och leta efter jeans, sen blir det middag ute också, myys!
¨
I veckan i skolan så gick hela vårt arbetslag ut på en långpromenad på en hel dag..Här kmr några bilder från det!!

Det här var några bilder..Egentligen finns det massor av dem..

Vi hörs senare bloggen! PUSS!

RSS 2.0