Flätat.


Jag älskar när man har en fläta i håret. Som på bilderna. Jag fick en present idag med en fläta som ett hårband(om ni fattar vad jag menar, men det tror jag också^^) Så det blev nice. Men vad tycker ni om det?

Bling bling.


Love! Paljettjackan ser ju helt underbar ut. Och armanden också. Jag har fasnat för paljettkläder. Fast jag vet inte om jag har mod att ha det själv;)
bild Jak&jil


Streetstyle


 Åh vilken tjusig tjej!

Bild: Stylesightings

Grattis till mig:-] 14 år! Massa bilder på mig^^)

Hehe bjuder på lite gamla och nya bilder on me!



1996(typ?) haha liten.


Kanske gick i fyran eller trean eller något sådant.


Hahaa 2007-03-03 spökfestXD.


hehe alperna 2007


2009 kungsträdgården.


aaw, Sofia och jag 2009 hos Fannys tjejmiddag(<33333).


2007 på studsmattan.



2009


haha dansen 2009


julen 2009

Men nu blir det inga mer bilder, efterrätten väntar, puss!

Fredag.

Heej! Just nu gör jag inget typ. Brorsan har 18-års fest/middag hemma så jag får vara inne i kontoret,hehe. Hahah nu är det värsta ¨800 hundra grader, det är så varmt, det är så vaaaaaaaaaarmt¨ på steronXD. Har gjort massa smycken nu på kvällen ni får se dom när min kamera funkar. Men nu måste jag gå ha det bra alla puss!





uptade torsdag 30 juli: Hej alla, vet är väldigt seg på blogg fronten. Men jag orkar inte och jag har inte så mycket tid mid det nu inder sommaren. + att ¨någon¨ har spillt cola på tagentbordet och då är det så kladdigt, och segt att skrivav man måste tr jätte hårt och den skriver fler av alla bokstäver varje gång för att dom fasnar typ så häääääääääääääääääääääääääääär -.-' haahaa. Och jag fyller år imorgon!!!!! :-) Men nog om det nu ska jag bada ses!

Adiiooooos.

Hejsan alla. Idag åkar jag till Uppsala. Kommer hem på Lördag tror jag. Så det blir ingen bloggning, så ni vet;-) Oj om en och en halv timme går tåget måste rusa, adiiooooos!




Igår vart det skansen. Det var faktiskt roligt, haha! Men vissa djur bara låg gömda bakom en sten eller något. Men björnarna var i full gång. Dom lekte osv. Men skansken har blivit mycket fulare än vad det har vart innan tycker jag. Jag menar förrut var det massor av blommor över allt och massor av folk. Igår var det nästan inge folk och massa skräp över allt. Men jämtgeterna var väldigt gulliga. Man kunde gå in i deras hage och leka med dom(?). Dom var så gulliga, men det var en som bajsa hela tiden. ähh(?) hade han kanske fått gammal mat?XD hehe.


Bilder: från skansen.se

Hiss eller diss.



H&M, Hiss eller diss?

Streetsyle.





Stockholm streetstyle fotade lite fötter & skor under Stockholms modevecka.  Det är lite roligt att titta. Favoriterna är dom längst ner, hehe.

Bilder: Stockholm streetstyle

Tv.

Oj hållde på att glömma. Prison break ikväll! Det är väl inte bara jag som ska titta på det?

Hemma nu.

Hejsan alla. Har kommit hem från en underbar vecka på västkusten. Galet varmt. Massor av sol,bad och god mat. Men nu orkar jag inte sitta vid datorn längre. Skulle bara rapportera att jag finns kvar. Juste, lite bruna har man blivit också. Värsta shorts randen (-.-'). Så det måste jag få bort haha. Puss!

update. Bilderna kommer kanske om en vecka. Ska ta dom när Viktoria har laddat ner dom på sin facebook. Som sagt min kamera är ju sönder!

RSS 2.0