Härligt värre väder:)

HejHej nu är det äntligen Fredag jag är så himla glad, inte för att jag ska göra något specielt i helgen bara kusinens 15 års kalas. Vi ska ge honom en G-Star T-shirt:) Hoppas att han blir glad. På söndag hoppas jag att jag får sola och bada i det fina vädret, man vet ju inte om vädret ändrar sig snart:@
Idag så var jag pappa och brorsan på stan. kristoffer skulle köpa lite kläder. Men det blev inte bara lite kläder.
Men nu ska jag äta middag och kolla på final Talang 2008
Kram och Kyss Amanda

Lugg!

För ett tag sen klippte jag lugg ,men det är inte bara jag som har förändrat min frilla:P

image28

image30image27

Grattis mamma! <3

Igår blev mamma glad på mors dag. Tänkte göra frukost på sängen för henne ,men lilla mamsen vaknar ju så tidigt .Mitt på dagen åkte jag och pappa till Vällingby för att vi skulle köpa en morsdag present. Först hittade vi ingen pressent men sen hittade vi , Vi gav en röd ros och en kofta:)

image26

En sån här kofta hänger i mammas garderob nu:)

Frisk snart?

Idag är jag sjuk ,suck ,blä ,usch! Jag kan inte bli frisk:S
Men jag hoppas på att jag kommer att kunna gå i skolan på onsdag.
Jag tänker hela tiden på vad jag ska ha på mig på skolavslutningen, jag har köpt massor av klänningar(Massor?) Men ingen av dem känns rätt men får väl ta någon av dem.:) Här kommer en bild på mig och Viktoria efter dansen igår
ha det så bra amanda

image24

Maxim '08

image19Heej Hej nu är jag tillbaka till allt bloggande från helgen :)
I torsdags var det  idrottsdag på ängby ip,  Jag kastade kula, hoppade höjdhopp och sprang 400 meter, sprang 80 m,
Sprang häck eller var det heter:) Rätt så nöjd efter den dagen Hade världens tränings värk på fredagen. på fredagen på gympan sprang vi. Jag srang 5 min snabbare än vad jag gjorde förra gången. Så att jag är glad:)
Men härregud i Lör och Sön  hade jag dansuppvisning. Men om jag får säga så tycker jag att det gick jätte bra:)
Världens bästa helg. Det är verkligen sanna ord, för jag älskar verkligen dansuppvisningarna på Maxim <3
Kl 10:30 åkte jag Sofia och Viktoria tunnelbana till kallaplan sen gick vi till den fina teatern där fick vi köra våra nummer och finalnumret, Som är från high school musical 2, Nu är det dags sommarlov vi tar semester.....
alla stod och hoppade på scenen samtidigt som värsta konserten. Härligt. <3
Sen hade vi rast i två timmar då gick sofia jag och vicki till centrumet och åt på donken och kollade i affärer.:)
Jag såg ett par jätte fina skor där men det blev inget köp. Sen gick vi tillbaka till Maxim .Sen satte vi oss på balkongen och väntade på att det skulle börja. Pirrigt i min mage var det, kan jag säga. Vi tittade från balkongen när det fylldes på med publik i salongen. Och sen började det. När det var vår tur var jag väldigt pirrig, minst tusen fjärilar i magen. När man står i kulissen precis innan man ska ut på scenen, då känns det verkligen som om man är inuti en stor bubbla, det är overkligt. Sen, när man går ut på scenen.. Åh, jag älskar det! Publiken, strålkastarna, alla glada människor som dansar bredvid en, man kan inte göra annat än att stråla! Så det gjorde vi. Strålade. Det är också roligt när vi har på oss myggor det är något speciellt:)
Efter föreställningen gick alla ut för att leta efter sina föräldrar och alla som hade tittat på dem. Jag gav Sofia och viktoria blommor och jag fick av dem.  Jag gav också blommor till mina lärare Sofina och Pernilla.
Dom blev jätte glada!:)  Själv fick jag också massor av fina blommar Tack så mkt,
image20image22
Jag har tagit bilderna från någon annans blogg men jag hoppas att det inte gör något, jag glömde min kamera.

Plugg!?

Snart är jag klar med dagens plugg, känns bra. annars är det inte så mycket skola innan lovet.  sen är det bara lite dans kvar. På lördag och på söndag ska jag ha dans uppvisning :) Lite pirrigt men det fixar jag och dansgruppen galant:)<3
så hela torsdag och fredag kommer jag att träna och vara nervös :P
Idag på spanskan pratade Christian Emrik och typ sami eller vilka det var, dom pratade hela lektionen så att läraren har gett oss massor av läxor, Tack så mkt då:P Men annars var det en rolig lektion med mycket prat osv. Fast jag jobbade bra endå:)
Natten som har varit har jag drömt en jätte konstig dröm. om Lauren Conrad, Vi var typ bästisar haha jag drömmer så roligt:)
På fredag ska jag också kolla på Josefine och Sofias teateruppvisning. Det ser jag efram emot:)
Men nu ska jag fortsätta med att plugga ha det så bra Kram Amanda

Lördag

Härlig lördag va?, eller det kan man ju inte säga , det är ju skitväder ute:/
Men den är dagen har jag vart på stan, först dans sen shoppat lite, lägger upp bilder senare:)
Köpte en klänning, en bikini som jag har letat efter länge! och en tröja:)
Imorgon har jag inte planerat något, om någon vill göra något så är det bara att ringa:)
Ska gå nu ha det så bra kram Amanda

Torsdag

Idag har jag haft en konstig dag, började med att jag vaknade halv 7,  Och sen duschade jag, åt frukost. Drog iväg till skolan, då hade vi idrott = Promenad. Kul. not! jag har massor av läxor som jag måste göra efter det här!
I helgen , jag  har pratat med Sofia om att jag Viktoria och Sofia kanske ska göra något efter dansen på lördag. Får se hur det blir. Men hoppas att vi kommer göra något :)
För en stund sen ringde Jenny, och frågade om jag skulle hänga med henne och några på rix FM festivalen. men Nix, pallade inte men jag måste plugga också. Jag som ville hänga med. Men hoppas att dom kommer att ha det roligt i kväll. :)
Gud vad jag längtar till nästa helg, jag ska ha uppvisning på dansen. På Maxim teatern:) Familjen kommer ju att kolla som vanligt:)
Men ha det så bra så länge kram amanda

Tisdag

När det äntligen började bli varmt, blir det kallt.  Imorse var det stressigt. Jag vaknade 8:30, och började 9:00.Jag försov mig inte bara lite:/
Imorgon ska det bli skönt , skolan slutar kl 13:00. Få se vad jag gör då:)
I skolan har vi elevensval. Vi ska fördjupa oss i något ämne.Jag har valt dans, som jag älskar<3 ska bara skriva lite fakta om det.
Anna-kajsa och jag lånade några böcker från bibloteket och gick till någon äng. Vi hade med oss filt och kakor. Vi hade picknik och läste i böckerna. Härligt värre. För just då var det mkt varmt säger jag bara:)
Guud vad mkt jag saknar dig maja, och alla andra super härliga tjejer i mellanstadiet<3
image18

Hittade en mkt gammal bild på  Cissi maja jenny jag , Nellie tog koret:) Den bilden bjuder jag på;)

Valborgs mässoafton ,mormor, Grönan

Hej, förlåt om jag inte har bloggat på länge, vårt internet funkade inte.
Jag var på Grönan med skolan på Valborgsmässoafton.:]
Jag fattar inte att jag åkte frittfall så himla läskigt:) Thihi här kommer det några bilder som jag tog!:-)


image15image14image16

image17

Jag ska avsluta detta inlägg med att säga grattis till min kusin, Matilda som har vunnit SM i dans,Silver i Sweden Royal International competition och guld i SM.






RSS 2.0