Shopping

       

Grattis Dorothy

I Söndags fyllde Dorothy 13 år. Grattiiiiis:) Vi gick på bio , som heter Jiddra inte med Zohan, Lite smått galen var han.
Sen gick vi till en kina resturang. Väldigt gott och väldigt mätt blev man:P
Sen gick vi hem till Dorothy och jag sovde över hos henne.

   
Vi såg på film och sjöng Sing star.

Grattis Mamma

Min mammas födelsedags kalas var i lördags här kommer det några bilder!

     

   

    

     

Tisdag

Hej äntligen är det sommarlov men idag är jag bara hemma och slappar. Mamma slutar kl 16:oo då ska vi till stan. Längtar:)
Sofia är i thailand. Hon ska vara där i en hel månad. Jag fattar inte hur jag ska klara mig utan toppen tjejen:( Men hoppas att hon får det bra där borta:) Älskar dig.
På stan ska jag lämna tilbaka två shorts. Var inte nöjd med dem. Jag ska kolla på skor , nån klänning , någon väska och nåt smink när jag åker till stan .
Blev ett kort inlägg:) Ha det så bra kyssKramm Amanda

Måndag

I söndags var vi i uppsala jag och familjen och firade min kusin som fyller 18 år. Vi bara åt och åt tycker jag:P Här kommer det några bilder från i går.


  Massor av god mat fick vi


                     Paket!

   


 

 

sommarlov

Hej äntligen är det sommar lov, jag har så mycket att skriva men jag hinner inte:/
Men i helgen var jag med Älskligen Cornelia. Vi sovde över . Det ända vi gjorde var spelade kort ,spelade uno åt ,kollade på film hoppade studdsmatta uno film åt studdsmatta så såg min helg ut med cornelia:) Vi såg en film som heter Nanny mcPee, tror jag. Den var bra:)
Idag när jag och mamma skulle handla mat på ängby torg började det verkligen spö regna:S Det bara öste ner regn jag har aldrig vart med om att det regnade så mycket som det gjorde. När vi sprang mot bilden hade jag bara shorts och ballerina skor jag blev jätte blöt för att det var stora groppar med vatten i. Jag är ju så klantig och springer i dem:D
Nu kollar jag på matchen sverige mot spanien. Just nu står det 1-1. Imorgon ska jag till Uppsala och fira min kusin matilda som har fyllt 18 år. Grattis Grattis till henne:) <33
Men nu ska jag gå Kraaaamisar Amanda

Här kommer det lite shopping'





 









Sommar

Hej fårlåt att jag inte har bloggat på länge men jag har vart så trött, så skönt med sommarlov nu:)
Jag tror att det var förra helgen då var jag i Uppsala och hälsade på stora släkten. Vi var på någon affär också och här kommer det några bilder.


Samma dag kollade jag på gammla kort ,här kommer en hel serie på min kusiner!












Nu kom alla små kusiner och förstörde allt!:P





Idag hade jag skolavslutning. Alla hade fina kläder. Jag hade på mig en gul ros blå klänning från Qviksilver eller hur det stavas. Jag tänkte ta en annan klänning, det var tur att jag inte tog den för att det var massor av tjejer som hade den klänningen, fast andra färger.Men sedan började regna så himla typiskt på skolavslutningara!




Ha en jätte bra sommar kram Amanda<33









Hej Hej sommar

HejHej Sommar väder. Igår badade jag med underbara Jenny, gud var varmt och roligt det var. När vi solade på stranden var det en hund som kom och hoppade på oss:) Det var så skönt att bara ligga på stranden och prata:)
Idag på spanskan skulle vi fika för att det är ju sista gången vi har spanska den här terminen. Man skulle bara ha fika till sig själv, det var en kille,Emrik han hade med sig en stor Jordgubbs tårta. Mumsigt. Vi satt i gräset och smaskade i oss vårt fika. Efter skolan Följde Cornelia mig hem. Vi fikade det som blev över och så satt vi och pratade hela kvällen. Gud vad vi snackade och skrattade. På fredag ska ja nog bada med SOFIIIAA:):):)
Det ser jag efram mot och imorgon kanske jag ska bada med Maxine. Så det blir mkt bad framöver:)
Kyss Amanda

Gladiatorskor ..

Jag läste på en väns blogg. Och jag tycker också att gladiatorskorna är snygga, förrut tyckte jag att dom var så hemska? Men jag tror nog att jag har fallit för trenden, Ja, det har jag faktiskt.
Och det är inte bara jag som har fallit, nej kolla vad som sitter på dom här tjejerna.

image32image31

Jag gillar dom verkligen .Har lust att köpa ett par såna, Vill ha helst Guldiga, silvriga eller bara vanliga svarta.



RSS 2.0