Nytt.


Två nya saker.

Fredags.


I Fredags blev det resturang och bio. Åt lamm, mmmmmum:) Sen tittade vi på ¨I love you Philip morris¨ (eller något sådant) ochd en var helt sjuk. hahah. Det handlade om en kille som blev bög och som åkte ut och in i finkan, hahah typ bara det;) Fast den var lite rolig.

Ny.


En ny ring, som jag aldrig visat här på bloggen. Den kommer från H&M och kostar ca 50 kr. Den är verkligen super söt, och piggar upp vilken outfit som helst! Perfekt nu till våren. Check it out!

Måndag.

Just nu sitter jag och väntar på maten (hehe, det där lät jag lat;). Men det blir kräftsallad, mumsigt. Åt sallad till lunch idag också! hmm... är det bra?
Igår som sagt sov jag hos Sofia. Och det var jätte roligt. Det va så länge sen jag var med Sofia utanför skolan, så det var verkligen roligt! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Nu ropar mamma, och det är mat!
Vi hörs senare, pussar!

En bild när jag asgarvar, på Lördagen med Anna! <3


Söndag.

Hej alla! Snart ska jag åka till Sofia, och sen sover jag där ikväll. Så det ska blir roligt! (:
Igår var jag på min teaterlektion, i ca 5 timmar. Phuu! Men vi har snart uppspel så vi måste öva! Sen så var jag med Jonna och hennes kompis i Odenplan(honbordär). Senare mot kvällen så åkte jag hem med Anna. Vi köpte sushi, hyrde film och köpte massa snacks. Men till den sista filmen (FlygaDrake) så somnade vi båda två, hahah. Men det var vekligen en jätte rolig dag igår!
Idag så vaknade jag hemma med Anna sen drog jag snabbt till konfermationen. Kom tyvär en halv timme försönt, usch!! Men det gjorde inget sa dom *host*host. Och sen blev det lite stan, och sedan hem... Men nu ska jag åka igen till sötaste Fia! Hahah nä men nu ska jag inte sitta här och babbla. Rätt så tråkigt för er att veta vad jag har gjort i helgen kanske? hahah.. Jaja...
Pussar!

Fredag snart Lördag.


Bilder tagna nyss från camen. Kom precis på att på senaste tiden har jag bara tagit kort med camen som hamnar på bloggen. Varför? Det är ju tråkigt. Mycket finare bilder på kameran. Men ne man pallar ju inte gå och hämta sladden?

Imorgon är det teater rep, innan uppvisningen. Sen träffa Anna. Så det blir nog inte så mycket blogning. Så ni bara vet! haha.

Godkväll.

FREEEEDAAAG.








Godnatt.


Ny sjal från Gina.


Söndag.

Nu har jag precis pluggat klart för kvällen, phuh!! Skönt! Men jag måste endå lägga mig snart för att jag är så trött. Lägger mig sent och går upp tidigt, usch!
Igår vart det ju meldifestivalen. Den såg med Annakajsa. Vi köpte wok och lite annat gott, mysigt. Men tyvärr hejade jag inte på vinnaren, Fast det var en väldigt bra låt. Men mina favoriter var Salem Al Fakir, Eric Saade, Darin och sen Anna (tror jag hahah). Ville heslt att Salem skulle vinna. Låten var ju så härlig! Men jaja....

Idag vart det lite plugg, och forum Nacka. Hittade lite fint där som jag visar senare. På forum Nacka uppträde några från melodifestivalen m.m. Bla Eric Saade, Anna, Ola och Nanne grönvall. Personen som jag ville se var Eric men jag missade honom precis, attans. Jag kom typ två minuter försent, hahah...


Målade precis naglarna turkost. Haha jag ser lite skrämd ut på bilden (;


Fredag.

Idag blev det skola,träning och let dance. Alltså en ganska chill kväll! Helgen blir också lugn bla med träning, kompisar, melodifestivalen och Nacka forum (Och lite plugg). Men nu ska jag inte sitta här och babbla, vi hörs senare, Pussar!


Så här vill jag gå klädd i vår, punkt slut.

 
Bilder, Stockholmsstreetstyle.feber.se

Acneskorna.


Wow, vilka snygg. Kärlek vid första ögonkastet, kan jag verkligen säga!  Finaste skorna ever. 2995 kr så blir dom dina hos Acne. Skorna är mycket användbara för att det är en skön kilkklack och inte så höga. Fin vår färg på dem också. Det finns ingen bortförklaring att inte köpa dem, elr jo..2995 kr är lite mycket, jag ska noga spara mina pengar till system kamera. För att kameran ligger inte långt från mina händer nu!
Bilder Lisa.

SJUNDE MAJ.



Whioooooooooo! Nu blir det globen den sjunde maj! Överlycklig!

Idag blir det bio.


Klippte mig idag.


Det blev frisören idag, fast det blev inget fint på kortet! Mycket bättre irl!  Kortare och mer uppklippt nu, blev nöjd!(: kramar

Design



Så här vill jag mitt rum ska se ut bla. Vit och mycket detaljer. Jag har massa mer underbara design bilder, men det har jag inte tid med nu att publecera, men vi får se, jag kanske har mer tid någon annan dag. Pussar!

Bilder bla från Emma

Lite uttjatat.


Från H&M. Egentligen tycker jag att det är lite uttjatat med paljetter och nitar. Men jag kan inte få mig att ogilla dessa skor och tröja. Nästa köp kanske?

RSS 2.0