Fredag

Hej nu har jag kommit hem från stan, men Maxine. Vi var först på bio. Vi såg Patrik 1,5. Den var bra. Men den kunde ju vart bättre!
Vi var på biosalongen i söder. Hade aldrig vart där innan. Så att det var lite svårt att hitta, men det gick ju bra:)
Efter bion åkte vi in till t-centralen, och gick o affärer. Httade jätte mycket av fina kläder. Men hade inte så mycket pengar på mig. Så att efter dansen imorgon ska jag åka till stan och kolla lite. Vill hitta ett par snygga stövlar och någon klänning. Det är det jag ska titta efter!
Men nu ropar mamma och jag ska äta mat nu. Så att vi hörs i morgon, pusspuss

Ett kort inlägg

Hej. Idag var det ju halvstudiedag. Började dagen med att äta en lånsam frukost. Sen åkte jag hem till Cornelia och bakade kärleksmuffin(Så himla goda blev dom) Vi köpte pitzza sen åkte till skolan för en lektion bara. Jag hade spanska, det är roligt så det gjorde väl inget. Nu ska jag gå och kolla på topmodel. Skriver imorgon ,hörres!

Tis

Hej, nu var det verligen länge sen jag skrev något blogginlägg. Men det är så att jag inte har så mycket tid. Det är så mycket nu tex alla läxor(hudra tusen) familjen vara med alla kompisar m.m. jag har helt enkelt inte så mycket tid över. Men jag lovar jag ska göra mitt bästa , så att jag har tid att blogga lite då och då.

I Fredags då var jag med Cornelia Lisa Melker och Emma. Vi sovde över, hemma hos Lisa. Det var så himla roligt. Vi var ute ,kollade på film och proppade i oss massor av godis och pratade hela natten (?)
Men vet ni...På Lördagen skulle vi gå i skolan. Så när vi vaknade kl halv åtta, åkte vi till skolan. Det var en dag som vi kallar Åkeshovdagen. Då får alla föräldrar komma och kolla på vår lektioner. Men alla får ledigt nu på Fredag för att vi var i skolan i Lördags. HÄRLIGT va?!  Bilder senare!

I morgon 
har vi halv studiedag, vi börjar kl 12:45. Då ska vi (några tjejer) åka hem till Cornelia och baka. Och köpa lunch. Vi ska köpa pizza(onyttiga) :) Men det ska bli skönt  och en härlig dag!

Kristoffers dag

Hjääälp jag försov mig i någon dag i veckan i två hela timmar. Men det är så konstigt, jag vaknade nio. När jag började. Det är som dansen en gång jag vaknade tio när det började. Det känns som jag har en väckarklocka i huvudet som ringer där jag ska vara någon stans precis då, aja!

Förra lördagen hade min brorsa konfermation, Grattis Brorsan!

 
 
  

 

 

Bilder från Carolines Bröllop kommer snart!

RSS 2.0