Spanien

Hej nu är jag tillbaka från en lång skön tjejsemester i torremolinos i spanien. Jag mamma moster Lenita och kusin Matilda var på en tjejsemetser i spanien. vi bodde i Teklas (mammas och lenitas mosters) hus i ett område som hete la playa. Vi badade solade och shoppade. Det var skönt att inte papporna eller brorsorna var med. vi fick gå i affären hur länge vi ville, men när killarna är med är det max fem min i varje affär. men nu behövde vi inte stressa ett enda dugg:)  För när vi var i Italien förra året var vi tre familjen som hyrde ett hus....Kaos, eller mest vanligt ståhej.Killarna bråkade som vanligt(på skoj) Vi fick ingen lugn stund. Men här i spanien var det hur skönt som bara den:)
Men nu är jag hemma i gråa stockholm. När man gick av flyget så kände man den kalla luften, neeej jag vill tillbaka till värmen. Som man säger. borta bra men hemma bäst. Men neej det var mycket bättre där. Här hemma bara regnar det. Men där borta bara solar det:).  
 

 

Jag vet att parasollet är lite roligt .men det fanns inget fot! Vi tog en hink och ställde parasollet på den och lutade parasollet mot väggen. det blev jätte bra , men när alla grannar gick förbi små skrattade dom hela tiden,
men det brydde vi inte oss om. vi kunde äta ute. jippi vad bra det blev:)



 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0